Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EYT ile emekli olmuştum. EKPSS'ye girip yeniden atanabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsah33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gulsah33

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar hepinize ben memurdum. Engelli raporum vardı ama maaşım daha da düşük olur düşüncesiyle Eyt den emekli oldum Atak dönemimde dikkatsizce maalesef emekli oldum.Çok pişmanım maddi ve manevi tekrar kpss ekkpss sizce girebilir miyim Tekrar memur yada sözleşmeli personel olma şansım var mıdır
Özel sektörde de iş bulamadım Doktorlara geri dönüş hakkı da varmış ben Sağlık çalışanıydım Bana engeller çıktı Bilgisi olanlar yazabilir mi. Allah"a emanet ol un

Ekpss girebilirsiniz . Diyelimki kazandınız eemeklliliğinizi iptal ettirir tekrardan herhangi bir işte çalışabilirsiniz

@gulsah33,

ekpps ye girebilirsiniz. O kısımda sıkıntı yok. Diyelim ki sınavdan da 90 aldınız. Tercih yapacağınız esnada karşınıza işe alım şartları çıkacak ve orada emekli maaşı almıyor olmak diye bir cümle... Emekli maaşı aldığınız için atamanız olmaz. Yani 657 ye göre atamanız yapılamaz. Emekliliğinizi iptal ettirebiliyor musunuz onu da bilmiyorum. Araştırmanız gerek.
Başa dönecek olursak atanamayacağınızı bile bile sınava girmek?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt