Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EYT ile emekli olmuştum. EKPSS'ye girip yeniden atanabilir miyim?

gulsah33

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar hepinize ben memurdum. Engelli raporum vardı ama maaşım daha da düşük olur düşüncesiyle Eyt den emekli oldum Atak dönemimde dikkatsizce maalesef emekli oldum.Çok pişmanım maddi ve manevi tekrar kpss ekkpss sizce girebilir miyim Tekrar memur yada sözleşmeli personel olma şansım var mıdır
Özel sektörde de iş bulamadım Doktorlara geri dönüş hakkı da varmış ben Sağlık çalışanıydım Bana engeller çıktı Bilgisi olanlar yazabilir mi. Allah"a emanet ol un

Ekpss girebilirsiniz . Diyelimki kazandınız eemeklliliğinizi iptal ettirir tekrardan herhangi bir işte çalışabilirsiniz

@gulsah33,

ekpps ye girebilirsiniz. O kısımda sıkıntı yok. Diyelim ki sınavdan da 90 aldınız. Tercih yapacağınız esnada karşınıza işe alım şartları çıkacak ve orada emekli maaşı almıyor olmak diye bir cümle... Emekli maaşı aldığınız için atamanız olmaz. Yani 657 ye göre atamanız yapılamaz. Emekliliğinizi iptal ettirebiliyor musunuz onu da bilmiyorum. Araştırmanız gerek.
Başa dönecek olursak atanamayacağınızı bile bile sınava girmek?

Üst Alt