Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evden çalışıp dokuz gün sigorta primi yatırılacak iş arıyorum..?

Rasim Karakaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bir şey soracağım. Benim çok değişik hastalıklarım var, ancak bunların çoğu psikolojik olduğu için, ve dolayısı ile altta yatan organik bir köken tahlillerde gözükmediği için, hastalıklarım malulen emeklilk için gerekli HASTALIK TANILARININ hiçbirisine uymuyor. Sonuçta farklı farklı hastalıklar, ama çoğu psikolojik ve tahlile dayalı göstergeleri yok. Bu açıdan hastane süreçlerinde tahlillerle zaten ortaya koyamadığım bu sağlık sorunları için bir de rapor işine girip boş yere yorulmak istemiyorum.

Ben başka bir şey yapmak istiyorum. Yasaya göre bir işyerinde 9 gün SSK’lı çalışıp geri kalan 21 günü de İsteğe Bağlı Bağkur Sigortası olarak kendimiz yatırırsak, 21 günlük İsteğe Bağlı Bağkur primleri de 9 günlük çalışmaya istinaden SSK’ya sayılıyor.

Ancak, burada da şöyle bir soru ortaya çıkıyor. Hangi sektörler 9 günlük işçi alır? Sizler bilirsiniz, acaba evden çalışmaya müsait sigortalı işler var mı? (İşçinin sigortasını minimum 9 gün veya daha fazla gün yatırabilecek işler)

Evden çalışmaya müsait bir iş bilmiyorum ama daha önce LCW de full tıme çalışmıştım orada kısmı part tıme işe alım oluyor haftada 2 gün çalışılabiliyor ayda 8 gün mağaza da çalışabilirim derseniz en yakın lcw ye form doldurun derim
Part time da çalışabilirsin ayrıca LCW de haftada 4 veya 5 gün toplam 30 saati mağazadan mağazaya göre değişiyor 4 veya 5 gün çalışma

Son düzenleme:
@lordert,

Onu ben yapabilirim ama sınavdan sonra inşallah
sadece korkuyorum :*( güvenemiyorum kendime birçok konuda ya yapamazsam diye

@Rumeysa-_-,

Müşteri ile iç içe olmayı seviyorsanız sıkıntı yaşamazsınız reyon toplama müşteri ile ilgilenme satış veya kasada da olabilirsiniz tamamen magaza müdürüne bağlı nerede açık varsa orada degerlendirirler sizi maaş prim yemek parası şeklinde ödemeleri ben çalıştığım dönem asgari 4 falandı primle beraber 6 falan alıyordum ama ben tam zamanlı (6 gün ) çalışıyordum yemek multinete yatıyordu ayrıyetten şimdi sanırım yemegide nakit ödüyorlar galiba parasal anlamda iyi sayılır yani şuan ne prim veriyorlar bilmiyorum ama gene en azından tam zamanlı çalışan biri yemek prim dahil 34-35 alır tahminimce yani

Üst Alt