Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski raporların geçerli olduğuna dair BİMER'den gelen cevap!?

Arkadaşlar bu konudan muzdarip yüzbinlerce engelli var ama yargı yoluna giden yok heralde. Bu konudan açılmış bir dava kazanılan yada kaybedilen bir dava var mı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Yoksa hepimiz birilerinin başlatmasını mı bekliyoruz. :)

Yazıya dikkat ettiyseniz verilen cevapta yine "sen git uğraş" felsefesi var arkadaşlar. Vatandaşa ve engelli bireylere kolaylaştırıcı bir uygulama yok bu konuda... Kazanılmış hak var ama bürokratik engeller bağlıyor.
Yönetmelikte kazanılmış hak korunur diyorsa ve engel durumu sürekliyse mantıken bu raporla işler yürütülmelidir.

Bu durumun aynısı bendede geçerli maliye ve sosyal politikalar bakanlığı na dilekçe gönderdim bakalım gelen cevap doğrultusunda dava açmak istiyorum

Bu konuda çok mağdur olduğunu düşünüyorum ama mecliste olsun sivil toplum kuruluşları olsun yeterince destek göremediğimiz düşünüyorum

Cevap geldi kesinlikle olmaz diyorlar eyer değerlendirilmesini istiyorsanız yeni tarihli bir rapor diyorlar.onuda zaten vermicekler bukadar basit 56 yaşına kadar çalışmaya devam yani

Tek care mahkemeye basvurmak

bu konuyla alakalı mahkeme sonucu olan arkadaslar varsa yazarlarsa sevinirim

Üst Alt