Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski raporlarımın emekliliğime ve emeklilik maaşıma bir faydası olur mu?

CAHİT1974

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim engelim ana doğumundan kaynaklanan bir durum.

1974 doğumluyum , fakat ben ilk raporumu 1992 yılının temmuz ayında aldım %40 işede 1992 yılının ekim ayında başladım çalışmaya.

Fakat 1991 yılında stajer öğrenci olarak staj gördüğüm belediyede aldığım ssk numaramın başlangıcı 1991 ben daha sonra 2002 yılında 2003 yılında 2009 yılında raporlarımı aldım

en son aldığım rapor ankara numune hastanesinden %44 oranında 2009 yılında bu raporla vergi indirim belgesi aldım bu raporlada sgk
ya emeklilik için müracat ettim ,

önceki raporlarımı ssk ya hiç vermedim vermemin bana bir faydası olur mu? emekli maaşımı etkiler mi?

benim sigortam hep asgari ücretten yattı şu anda 44 000-tl olmuş toplam matrah emeklilik maaşım ne kadar olur 4100 ssk primim var 1992 yılında başladım çalışmaya

selamlar saygılarımla

Arkadasım önemli olan defterdalığın sevk i ile alınıp işyerine yollanmış olan rapordur daha önce yada sonra aldıgın raporların hukmu yoktur ,olsa bile emekli maasına bir faydası olmayacaktır sen zaten Normal şartlarla 16 yıl 3760 gün dolduğuna görede emekliliği her sartta haketmişsin.

Maaş tahminine gelince 700 TL -+ yaklasık maasın baglanacaktır.

Üst Alt