Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eski aracımın 5 yılı doldu, yeni araç aldım..?

gülamber

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
mrb ben engelli aracımı sattım şimdi yenisini alıyorum aracımı bayiye verdim.şu anda proje çizim aşamasında ve hala bir gelişme yok . sormak istediğim bu işlemler ne kadar sürer.Ayrıca diğer aracın tertibatının kaldırılması içinde proje çizildi bu işlemleri daha kısa zamanda yapamazlar mı

ile gore degisir kayseride yarim gunde yaptirdim.yozgattada yarim gunde bitiyor.buyuksehirde uzun surer.hersey makina muh.biter aslinda

Günaydın bugün 12ci gün hala arabadan ses yok nereye başvurabilirim veya şikayet edeyim .bayii ilglenmiyor gibi geldi.

15 dk da aparat takıldı yarım günde proje çizildi,1 gün içinde 2 kere TSE den mühendis geldi... :)

mrblar bayiye ödeme yaptım.12 gün oldu hala işlemler yapılıyor deniyor.wolksvagen bayii

slmlar ben hala aracımı alamadım.Sorunda h sınıfı ehliyeti b sınıfına değiştirmek gerekiyormuş.ne raporu verirken hastane ne de bayii böyle bir şey söylemedi.şimdi parasını verdiğim aracı alabilmek için komisyona girmem gerekiyor o komisyonu yönetecek başkan olmadığı için beklemedeyim.Sormak istediğim 2005 yılında aldığım rapora istinaden aracımı alamazmıyım bu komisyon toplanması uzun sürecek ehliyetimi sonra deiştirsem olmaz mı bu sayfada bulduğum kararın anlamı nedir açıklarmısınız Sağlık Kurulu Raporlarının Tarihi

Kanunun 7 nci maddesinin 2 numaralı bendindeki istisnadan yararlanmak için, 29/6/2006 tarihli ve 2006/10660 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının Resmi Gazetede yayımlandığı 16/7/2006 tarihinden önce alınmış olan raporların, söz konusu Kararname eki "Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" hükümlerine uygun olarak yenileneceğine dair ÖTV mevzuatında herhangi bir hüküm bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu tarihten önce usulüne uygun olarak düzenlenmiş olan sağlık kurulu raporları da ÖTV istisnası uygulamasında geçerli bulunmaktadır.

tşkler oturan boğa bende beklemedeyim fakat şu komisyon kurulması neden bu kadar uzun sürüyor amaç insanlara eziyet çektirmek mi? Bu işlem hızlandıracak mercii yok mu ne yapılabilir

Üst Alt