Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşimin kardeşinin tertibatsız aracını kullanabilir miyim?

bt oğuz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba;
Benim çok araştırdığım ama kesin cevabını bulamadığım bir sorum var. Bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba.
Eşimin kardeşi %90 engelli ve 2011 yılında tertibatı olmayan bir araç aldık.ruhsatta 3. dereceye kadar yakını kullanabilir yazıyor.Araç yanlış parktan dolayı otoparka çekildi ve aracı almaya gittiğimde polis 3. derece akrabaya girmediğim için aracı bana teslim etmedi noterden kağıt almanız gerekiyor dedi. Birkaç notere sordum bizde öyle bir uygulama yok dediler. bazı yerlerde noterden vekalet almanız gerekiyor veya ruhsata isim yazdırmanız gerekiyor yada hiç bir şey yapmanıza gerek yok aracı kullanabilirsiniz diyorlar. Bana kesin cevap verebilecek kimse var mı? Aracı kullandığım zaman çok tedirgin oluyorum. Aracı kullanırken çok polis çevirdi ve farklı cezalar yediğimde oldu ama polis hiçbir şey demedi dikkat etmediler belki de.Lütfen bana kesin bir cevap verin.

Çok teşekkür ederim. Artık gönül rahatlığıyla kullanabilirim.

Üst Alt