Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Eşim engelli. Otoparkta ceza yedik..?

ONUR07

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim eşimin %54 engelli araç benim üzerime deniz sahilinde engelli otoparkına park ettim arabanın çn camınada eşimin engelli kartını koydum baktımki aracım otoparka çekilmiş 80 tl çekici 190 tl de sonradan gelir dediler yapabilceğim bşi varmı arkadaşlar bilgilendirirseniz memnun olurum

Maalesef yapacağın bir şey Yok. Engelli park yerleri araca aittir kişiye ait değildir. Araba eşinin üzerine dahi olsa ötv indirimli olmadığı sürece ceza yazılır.

aracınız engelli statüsündeyse ceza itirazı olur öteki durumda aracınız engelli olarak gözükmesse ceza yersiniz

birşey merak ediyorum. %40 kalpve damar hastalıklarından engelliyim. otomobil alsam engelli park yerine park edebiliyor muyum yoksa oraya sadece ortopedik engelliler veya %90 raporlu engellilerin araçları mı park edebiliyor ?

Cevabı kendiniz vermişiniz ÖTV siz alınan araçlar sadece engelli aracı oluyor.Bu araçlar Trafik tescilde plakaları kayıtlı ona göre işlem yapıyorlar.

Üst Alt