Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Erken emekli olabilmem için vergi indirimine başvurmam şart mı?

Nuran, yukarıda da yazdığım gibi, vergi indiriminin senin emekliliğin açısından hiç bir önemi yok. Bir üstteki mesjaımı bir daha oku bak...

tamam emekli olurken tekrar rapor isteyecekler...
yüzde 52 çıkarsa 16yılda emekli olacağım....
doğru anlamış mıyım?
benim anlamak istediğim emeklilik ne şekilde olursa olsun yıl siz bana yıl olarak söyleyin.
kusura bakmayın aynı şeyleri tekrar tekrar sorduğumun farkındayım....
bir daha ki raporda sanırım zeka içinde oran verirler basit konuları bile anlamam güçleşiyor gittikçe:p

Benimde durumum sizinle benzer sayılır . . . 03/11/1997 yılında göreve başladım "Sonradan sakatlandım rapor oranım %60-2010 yılında raporumu aldım ve %60 ile vergi indirimi için onaylandı-indirim maaşıma da yansıyor." ---5760 gün ve 16 yıllık süreyi bekliyorum .---

Ama şunu belirtmeliyim ki Meb personel şubede (İl'e gittim sordum durumumu anlattım ve ilgili maddeden bahsettim ama bilmiyorlar.)Galiba emekli olmak için başvurduğumuzda uğraşacağız çünkü illerde SGK bünyesinde emekli sandığı ile ilgilenen bölüm yok , her şey Ankara'dan ve bu işlerle Meb bünyesinde personel şube ilgileniyor.Onlarda bu konuda yetersiz .

tamam thomas kardeş sen bi hallet takipteyim buradan....
kanun belli zorlaştırmazlar herhalde dilekçende ilgiili kanun maddelerinii falan da yazarsın...
tek çatı altında birleşme yeni ya belki ondan bu bilgisizlik personelsizlik....
ama bi dilekçe yazsan birileri olumlu ya da olumsuz bi cevap verir diye düşünüyorum....
çokta anlıyorum ya:p
ALLAH yardımcımız...

5760 gün hizmet süresi dolduğunda emeklilik talebinde bulunabilirsin. Sevk edildiğinde % 50 ve üzeri rapor alman emekli olmanı sağlar.

Üst Alt