Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Epilepsi (west send) oğlum için Ankara'da kurul raporunu en kolay hangi hastane verir

halimtunc

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selamlar. Öncelikle Allah herkese acil şifalar versin diyorum. 1,5 yaşındaki çocuğum için bulunduğum yerin sağlık olanakları iyi olmadığından Ankaraya tayin istedik. Sağlık kurulu raporu istediler (üniversite veya eğitim araştırma hastanesinden)

size sorum ise, en kolay hangi hastaneden alırım. diğer sorum: elimizde bir sürü tetkik, mr, eeg raporları var. bunları kabul edecek ve tekrar istemeyecek bir hastane/doktor tavsiyeniz varmı.

İyi günler.

bir de west sendromlu hasta için yüzde kaç oran verirler.

Öncelikle geçmiş olsun
Aşağıdakilerden hangisi çocuğunuzun durumuna uyuyorsa o oranda rapor verirler
Hastane konusunda Ankarada ikamet eden arkadaşlar yardımcı olacaktır.

EPİLEPSİ (Uygun ve yeterli tedavi altında)
1-Nöbeti olmayan ancak nöbet geçirme riski olanlar 5
2-Günlük aktiviteleri engellemeyen ancak gerçekleştirilmesini güçleştiren nöbetler 15
3-Bazı günlük aktiviteleri engelleyen nöbetler
a) Seyrek 20
b) Sık 40
4-Günlük aktivitelerin korunma tedbirleri veya başkasının yardımıyla gerçekleştirilmesine izin veren sıklık ve sayıda nöbetler 70
5-Günlük aktiviteleri tamamen engelleyen şiddet ve sıklıkta kontrol edilemeyen nöbetler 90

earibagi

cevabınız için teşekkür ederim. Çocuğumun yaşı küçük olduğu için heralde nöbet sıklığının yanında yaşına da bakıp ona göre bir oran belirlerler diye düşünüyorum. hastane ile ilgili bilgisi olanlar varsa onların da cevaplarını bekliyorum. Herkese Allah ta şifalar diliyorum.

Üst Alt