Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ensenin kas katı olması neden olur?

isabeyy

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
İyi bayramlar herkese 2 aydır paxera 60mg kullanıyordum sadece 1 gün 30mg içmedim ertesi gün yoksunluk belirtileri başladı tekrar eski doza döneli 9 gün oldu ama halen başım dönüyor ensem kas katı hareket ettiremiyorum neden oluyor bu anlamadım?
@OğuzHan112 abi neden oluyor bu ben iyileşeceğjm yere iyice kötü oluyorum?

Öncelikle iyi bayramlar geçmiş olsun.
Şahsi düşüncem o ilaçla alakası yok. Duşa gir ensene bolca sıcak dök ve köpüklü halde ovala iyice yumuşar, az sağa sola öne arkaya hareket ettir açılır damarlar gevşer. Duş sonrası krem sürebilirsin. Evden biri ensene masaj yapabilir. Enseni güneşe ver güneş iyi gelir ve boynunu hareket ettir (googledan hareketlere bakabilirsin) emin ol iyi gelecek. Denemesi bedava :)

@isabeyy,

Her seferinde söyledim.. bunun ilaç yoksunluğu ile bir ilgisi yok..kötü olmanız doğal,hiç bir ilacı 1 ay boyunca düzenli kullandığınız yok,ilaç yoksunluğu mu yaşıyorum diye sürekli(beklenti) ve opsesyon içindesiniz.

Dışarıdan tedavi ile düzelme olacağını sanmıyorum.. hastane yatışınız şart..

Üst Alt