Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilere de uygun tatil yerlerinin fiyatları..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tako

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bizde fiyatları hakkında bilgi verebilirmisiniz özellikle bu yıl tatile gidenler yerleri üçreti ve otel durumu yani yarım pansiyon tam pansiyon herşey dahil gibi bizde gitmeyi düşünüyoruz eşim ve oğlum ama bir türlü karar vermedik erken rezervasyon içinde korkuyoruk gitmeden görmeden para yatırmak istemiyoruz

Sayın tako ben bu yıl tatilimi Bartın-Amasra da yaptım. Kaldığım oteli internetten bulmuştum. Otel yarım pansiyon, bir geceliği kişi başı 40 TL ve asansörlü. Engellilere uygun yani ben çok rahat ettim. Otele erken rezervasyon yapmıştım ama her hangi bir ücret istemediler. Ücreti oraya gittiğimde ödedim. Ayrıca Amasra çok güzel şirin bir ilçe, deniz ve orman bir arada. Gezmeye görmeye değer bir yer.

Prenses otelin linkini veebilir misin acaba amasrayı bende çok merak ediyorum orada bize uygun bir tatil yeri varsa güzel olurdu uygun bir zaman diliminde değerlendirmek adına:confused:

www.amastris.com.tr burası olabılır gıttığı yer. ben bartınlıyım. tavsiye ederim.
kuçuk bı yerdır. ama guzeldır. fazla dolaşmanıza gerek kalmadan her yeri gezebılırsınız.netten fotoğraflarına bakın. otelin ve amasranın. merkeze yarım saat arabayla

prenses paylaşımın için çok teşekkürler linkie baktım fiat olarakta gezilmeye değer yerler ayrıca , çok beğendim

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt