Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliler ve gezi

alifatih1958

Aktif Üye
Konular
154
Reaksiyonlar
788
Bursa Büyük Şehir Belediyesinin sakatlara olan yaklaşımı ile ilgili olarak yazmış olduğum yarı yorum, yarı gezi notu şeklindeki yazının (bkz) sonunda gezi düzenlenmesi için birkaç yerle temasa geçeceğimi belirtmiş idim.
İlk olarak bir çok konuda bizlerden yardımlarını esirgemeyen İBB aklıma geldi ve İBB Kültür AŞ’ye bir mail atarak sadece sakat arkadaşlarımız için İstanbul yakınlarına (İznik, Çanakkale, Edirne, Bursa) günübirlik gezi organize edip edemeyeceklerini, bu konuda yardımcı olup olamayacaklarını sordum. “Yürrü kardeşim başka kapıya” dememişler, sağ olsunlar çok nazik bir cevap vermişler. O kadar nazik bir cevap ki ben anlayamadım, acaba dedim “yürrü kardeşim başka kapıya” şeklindeki kaba cevabın nazikçesi mi?
Neyse her halükarda Kültür Aş konuya olumsuz yaklaşmış maalesef. Ya “sakat insanlarla gezmeye mi gidilir, arabaya inmeleri binmeleri dert, gezmek eziyet haline dönüşür” diye düşünmüş olabilirler veya belki de tekerlekli iskemle kullananların rahatça inip binecekleri tesisata sahip araçları yok ellerinde, kim bilir?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt