Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelliden engelliye araba alış-satış..?

avgan

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
Sıfr bir araç aldm ötv den yararlanarak sene 2011 de 2 ci bir araba almak istiyorum 2 ci el alıcaz işalllah bir sorum su arkadaşdan 1997 modem almanyadan getirdiği arabayı almak istesem 6 sene öncealmış yani 2006 da normal satışa daha 4 sene var diye biliyorum ben alırsam yada alabilirmiyim ? alabilir isem bende olması gereken şartlar nelerdir aradaşlar ? toplada 10 sene sattşı olmuyor ama engeliden engeliye satış oluyor heralde işte burda benden ithal belgesi isteniyormu acaba ?

siz 2011 de almissiniz 5 yıl geçmesi lazım

tamam geçmesi lazım ben 2 ci arabyı alıcam 2 ci arabada mtv ödeyerek istediğim kadr araba ala bil,irim sormak istediğim yukarıdaki farklı konu varsa bilen rkdaş sevinirim cevap için

kardeşim 5 sene o süreç 10 seneden 5 seneye indirildi. 2006 da alınan arabayı şuan satışını yapabilirsin. ama araba almanyadan geldiği için hangi yasa geçerli onu bilmiyorum trafik müdürlüğünden öğren bu konuyu.

evet, ithalat izin belgesi almanız gerek.

Ve iki araçtan sadece biri mtv'den istisna olabilir.

Üst Alt