Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli statüsündeki araç satılırken mtv ödenir mi?

ofarko

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,reno bayisinden bir clio araç aldım. takasa girdik.benim 2011 puntoyu 30 000 esaydık.. icon 1.2 120 beygir aracı 41 e anlaştık..dedikleri şu,yeğenbey v.dairesine git son mtv yi yatır.sonra noterden bize aracını devret dediler..arkadaşlar satacagım diye mtv ödeyecekmiyim..tecrübesi olan varsa söylesin??

ofarko,
Engelli aracın MTV si olmaz. Bayi size ÖTV sini ödeyin demesin..
Elinizdeki punto engelli arabası mı;?

Engelli arabasiysa zaten mtvden muafsindir. Ozurlu arabasi degilse tum vergilerini yatirirsin trafik borclari dahil

Engelliden normal bireye devirlerde sanırım bu işin bir zamanlası var o dönemler dışında mtv çıkıyor

FARUKG Hayır Mtvler 6 aylık periyotlarda ödendiği için sanırım bu aralık dönemine denk geldiğiniz için artan sürenin mtvsi isteniyordur.

..yok arkadaşlar..araç engelli aracı satıyorum....temmuz vergisi ni ödeyeceksin diyor.

ofarko Engelli aracı olması birşeyi değiştirmiyor ne yazık'ki tamam siz muafiyete sahipsiniz ama karşı taraf böyle bir hakka vakıf değil Son taksit mtv ödemeleri bu ayda olacağı için artık ay dan dolayı sizden talep ediyorlar gibi duruyor. En basiti vergi dairesinden fikir alın

arkadaşalr v. d gittim şef vergin yok dedi.aracın bağlı olduğu emniyetten özürlü aracı şerhini düstüler noterden satışını verdim.

Vergisiz sattınız şu durumda aracınızı

Üst Alt