Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık raporum düştü! Ne yapmalıyım?

Aydın0990

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sol el konjenital rahatsızlığım var
bu rahatsızlığıma bağlı olarak %45 raporum vardı 2014 yılında aldım ama raporumda h sınıfı ve ÖTV den yararlanabilir ibaresi olmadığı için il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim
beni ilk önce Üniversite hastanesine yönlendirdi orda yine aynı oranı aldım (%45)
daha sonra il sağlık müdürlüğü bana senin raporumda daha önce ÖTV den yararlanabilir ibaresi olmadığı için seni hakem hastaneye yönlendiriyoruz. Dedi ve hakem hastane beni %32 lik bir rapor verdi

benim şuan napmam gerekiyor arkadaşlar çok üzülüyorum ben

Öncelikle geçmiş olsun.
Önünüzdeki 2 seçenek var.
Ya mahkemeye başvurmanız gerekiyor,yada 6 ay bekleyip yeniden rapor için başvuru yapmanız gerekiyor.

devlet engellilere engel olmaya devam ediyor hakkını arama ya devam ben iki senden sonra kazandım

Sayın moderatörüm arkadaş niye altı ay beklememiş ki beklese düzelecekse bence sadece bu kararı mahkeme düzelten bilir bir de ben % 32 raporla araba alsam sıkıntı çıkar mı

Arkadaşlar ben 6 ay bekledikten sonra Nasıl bir yol izleyerek raporumu yükselte bilirim lütfen yardım edin şuan çok üzgünüm . Mahkemeye başvurmam gerekirse hangi mahkemeye başvurmam gerekir arkadaşlar lütfen yardım edin bir kamu kurumun da memurum o yüzden bu kadar üstüne düştüm

Tekrardan rapor başvurusu yapmanız gerekiyor hastaneye.

Hangi hastaneye başvurmam gerekiyor sayın moderatörüm biraz açabilirmisiniz

Üst Alt