Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık kurulu raporunu istediğim şehirden alabilir miyim?

kuzeyli57

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 06.06.2017 aldığım engelli raporumun süresi bitti ve tekrar almak için yani süreli almak için tekrar aynı hastaneye mi gitmem gerekiyor yoksa tatil için gidicegim sinop devlet hastanesinden alsam farkeder mi teşekkür ederim

kuzeyli57

Aynı durumda yım, bende merak ediyorum cevabı, süreli raporun bitiminde aynı hastaneyemi gitmek gerekiyor?

Benim durum bildiren rapor almam gerekmişti ayrıca vergi indirimi için vergi dairesine müracaat ettiğimde aynı hastanede oran düşürmüşlerdi itiraz için başvurduğumda aynı ilde istediğin hastaneyi seçersin dediler ancak ben inanmadım sağlık bakanlığını aradım il sağlık müdürlüğünü ara dediler orayı aradım kamu hastaneler müdürlüğünü ara dediler ordan her ilden alınabilir dediler bende başka bir ilin il sağlık müdürlüğünü aradım ordan da buraya boşa gelme ikametin hangi ildeyse sadece ordan alabilirsin dediler. yani bu konuda nereyi ararsanız arayın farklı cevaplar alırsınız ama işin aslı bi akrabam istediği bir ilden gitti ve rahatça aldı..

Dilekçeni verirken bulunduğun yerden bir adres yaz yakınının felan hastaneden çıkarırsın sanırım raporunu kimse sana nerede oturuyorsun diye sormuyorki sanırım

vergi indirimi haric rapor her ilden alınabilir

İstanbul da yaşıyorum farklı bir şehirden sağlık raporumu yenileye bilir miyim ? Malum İstanbul da alınma süresi baya uzun sürmektedir.

Üst Alt