Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık kurulu raporumu iptal ettirebilir miyim?

dragein

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, ben sağlık kurulu raporumu iptal ettirmek istiyorum.Kronik bir rahatsızlığım yok sonradan oldu.Ruhsal ve duygusaldan %40 rapor verilmişti 1 yıl geçerli olan ve tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen olarak.Rahatsızlığım psikotik bozuklukdu artık kendimi iyi hissediyorum sıkıntıda çekmiyorum.Sağlığım gayet yerinde hiç bir sorunum yok ondan dolayı raporu iyileşti olarak değiştirebilirmiyim veya iptal edebilir miyim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

dragein
İlk sağlık müdürlüğüne itiraz edip tekrar değerlendirilmeni isteyebilirsin.
Ancak buna gerek yok,zaten raporun bir yıl süreli verilmiş,rapor süresi bitince otamatik olarak raporun iptal oluyor zaten.
Tekrar heyete girmezsin olur biter...
Yada heyete girer psikiyatri doktoruna söylersin şikayetlerin varmı yokmu doktor değerlendirir...

hastalıgının teshısıne baglı sızofren bıpolar gıbı kronık ıyılesme olasılıgı olmayan tedavısı bulunmamıs hastalıktansa ıyı halınde bıle rapor ıptal edılmezz teshıs kalkmaz senden .

iyileştiğine dr. karar vermesi gerekir.

OğuzHan112
Cevabınız için teşekkürler.1 yıl süreli verilen rapor tekrarlanmaz değil mi oğuz bey.Söylediğinizde eminmisiniz? Tekrardan teşekkürler.

1 yıl süreli verilen rapor;
Rapor süre bitiminde geçerliliğini yitirir eminim.
dragein

Üst Alt