Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporuyla emekli olanların EKPSS tercih durumu..?

daylah

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

%45 engelli raporuyla emekli olan birisinin EKPSS'den atanması durumunda emekli maaşı kesiliyor diye biliyorum.

Merak ettiğim konu ise, tercih yaparken bütün kamu kurumlarını seçebilir mi?

Yoksa emekli olanlar için bu konuda herhangi bir kısıtlama var mı?

Bilgi vermenizi rica ederim.

Teşekkürler...

Emekli olmuş kişi ekpss ye başvuramaz. Başvursa dahi ataması yapılmaz.

internetten yaptığım araştırmada 3 farklı bilgiye ulaştım, ama malesef kesin bilgiye ulaşamadım...

1-emekli olanlar EKPSS ye başvuramaz.
2-emekli olanlar EKPSS ye başvurabilir fakat ataması yapılmaz.
3-emekli olanlar EKPSS ye başvurabilir ve ataması yapılır.(maaşı kesilir)

burada daha önce okudugum bir konuda atanması durumuna maaşın kesilecegi yazıyordu

bende öyle biliyorum ama tercih yapma konusunda net bir bilgiye ihtiyacım var...

Arkadaşlar emekli olan kişi ekpss müraacat edebilir.atanırsa ataması yapılır.ama emekli maaşı kesin olarak kesilir.ama emekli olduğu kuruma müracat edip çalıştığına dair dilekçe vermesi lazım yoksa bildirmezse toplu maaş kesintisi yapılır.

ssk emeklileri

sgk dan emkli olan memurluk sınavında atansa memur olabilirmi emekliliği iptal edilerek yasal mevzuatı bilen varmıdır

olamaz emekliliğini iptal ettirse dahi olamaz

burda emekliliğini iptal ettirip memurluğa atanıp alınmayanlar oldu.

kesin bilgi yokmu acaba bir memur müdür sebebiyle açıklasa nasıl olur kesin bilgiye dayalı davranılır

Engelli yasasına göre emekli oldum. EKPSS'de başarılı olursam atanır mıyım?

2009 Yılında emekli oldum EKPSS de başarılı olursam acaba atamam yapılırmı yapılırsa hangi kurumları tercih etmem şansımı artırır.Konu ile ilgili bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

GAVS'IN EVLADI

Tabi girebilirsiniz. Kazanırsanız hem emekli maaşı hem de memuriyet maaşı alırsınız.

Emekli olmuşsunuz daha ne istiyorsunuz bırakın artık yeter işsizlere yol açın.

emekli olan EKPSS

Erken emekli olan engellilerde EKPSS ye başvurabilirmi

Emekliyim. EKPSS ile atanırsam ne olacak?

Geçen sene vergi indirimi üzerinden emekli oldum EKPSS sınavına girdim atanma şansım olursa emekli olmam herhangi bir engel teşkil edermi konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim herkese şimdiden teşekkürler

Sen atanan dahi emekliliğini iptal bile ettiren Ataman geçersiz olur kanunen böyle ara 170 sor burda atanıp emekli olduğu için iptal olanlar var

Emekli olup sonrada ekpss'ye girme

Herkese iyi gunler arkadaslar
Eminim bu yazidan sonra bir cogunuz belki kizabilir ben 2017 yilinda erken emekli oldum fakat devletimizin baglamis oldugu maas inanin okadar azki (940) yetmiyor bu yuzden bende ortaokul mezunu olarak ekpss basvurusunda bulundum mecburen allah izin verirse nasip kismet meselesi elbette soruma gelecek olursak kuradan ciksak ve atamamiz olursa kadrolu calismayi tercih edip emekliligi iptal ettirme gibi sansimiz varmi acaba bu konuda bilgisi olan arkadaslar yorum yazarsa sevinirim

Üst Alt