Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunu mebbis sistemine kim işleyecek?

Baris91

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
Mazeret tayini icin engelli raporunun mebbise islenmesi gerekiyormuş. Bu işlemi kim yapacak? Okul idaresi mi, ilçe milli egitim müdürlüğü mü, il milli egitim müdürlügü mü?

Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?

@Baris91,

Selam,

Hocam okul idaresi yükleyecek,

Aşağı 20 dakkalık bir video yapıştırıyorum. Orada bu sorunuz ve daha fazlası cevaplanmış.
(Video 2023 tarihinde çekilmiş, bundan mütevellit uygulamada farklılıklar oluşmuş olabilir ama sorunuz cevabı yine de ''okul idaresi yükler''dir.

@friends,

Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim hocam. Bir sey daha soracaktım. Carsamba gunu engelli raporumu versem, Mazeret tayini basvurularina kadar yetişir mi? Mazeret tayini basvurulari 18-28 Temmuzda baslayacak.

Hocam yetişir inşallah ama evrak gerekli şartları taşımazsa / eksik olursa ret yer.
Video'daki arkadaş detaylı şekilde anlatmış, izleyin ve de güncel klavuzu da okuyup ona göre evraklarınızı yollayın bence.

Önce Okul, sonra İlçe ve İl onayladıktan sonra sorun çıkmaz artık.
Kendiniz MEBBİS'inizden takip edersiniz.

@Baris91,

Benim onay yetkim olmadı hiç ama eksik/eski evrak yükledi diye başvurusu ret edilen arkadaşlarımız oldu.

Sizi korkutmak için yazmadım tedbirli olun diye yazdım.
Süreci sıkıntısız atlatırsınız umarım.

Aşağıya öğretmenlerin bu konuyu tartıştıkları bir link yapıştırıyorum.
Bi gözatın derim.

Son düzenleme:
Hocam evrak olarak engelli raporunu goturecegim. Birde dilekce isterlerse 2 dakikada yazar veririm. Baska bir evrak istemezler sanırım.

@Baris91,

Hocam ben yukardaki videoyu izlemedim, google'a doğru kelimeleri yazdım buldurdum.
Memur atama yer değiştirme yönetmeliği ve başvuru klavuzunu da okumadım. Bildiklerim eski ve anahatlarını içeriyor.

O yüzden sizden hangi evrakları isterler bilmiyorum. Yani bu konuda benim çok da bilgim yok maalesef.

Varsa sendikanız yarın bir gidip çaylarını için size severek yardımcı olurlar. Veya bulunduğunuz yerdeki Milli Eğitim Müdürlüğünde de konuya hâkim memurlar vardır, onlara da sorabilirisiniz.

@friends,
Hocam raporu mebbise işlettim. Fakat garip bir sey oldu. Zorunlu hizmet ek puanlarim silindi ve Hizmet puanim 20 puan dustu. Bu normal mi?

Üst Alt