Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporunda yanlış engel yazıldı! Nasıl düzelttirebilirim?

ömergün

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
2
Ben ortopedik engelliyim. Sağlık kurulu raporunda engel sınıfına "görme" yazılmış. Hiç alakası olmayan bir ibare. Göz doktoru sağlam yazmış kendi bölümüne. Bu yanlışlık rapor itiraz süreci ile mi düzeltilir. Yoksa gidip söylersem basit yoldan düzelir mi?

@ömergün,

Hastane sağlık kurulu rapor işlemleri bölümüne giderek raporunuzdaki hatayı bildirin.
Muhtemelen kendi yazım hatalarından kaynaklanan durumu il sağlık müdürlüğü ile yazışarak düzeltirler.

Benimde oran yanlış yazıldı arka arkaya 2 kere durum şu arkadaşın dediği gibi sağlık kurulu rapor islemleri bölümüne raporunuzla gidip yanlışlığı belirtin onlarda raporun iptali için il sağlık müdürlüğüne yazı yaziyolar 10 gün suruyo iptal işlemi e devletten takip ediyosunuz silinmismi rapor diye sonra hastane kagidinizi yine bütün doktorlara kendi gezdiriyo raporu baştan hazirliyo oda 10 veya 15 gün suruyo işlem tamamlanınca yine e devlette gozukuyo ikikere yaşadım ve bu hatadan dolayı emekli olamadım yasa değişti 2 ay kaybın olmustu

@ömergün,

şaşırmadım ama yine düzelttirmek için siz çabalayacaksınız.halbuki hasta hakları birimi bu işi yapmalı bitirmeli size hiç yük olunmadan ve süre kaybettirmeden

Üst Alt