Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumun olduğu ehliyet alırken ortaya çıkar mı?

kralbaba

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba beyler bayanlar benim engelli raporum varda ilk okul diploması ile ehliyete yazıcam fakat arkadaşla yazılıcaz onlarda birşey yok benim endişem sistemde cıkarmı engelli raporumun olduğu yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun

kralbaba[FONT=sans-serif]
[/FONT]
İlk okul diplomasınla normal ehliyet alamassın .Sadece ortapedik engellilere ilk okul diplomasıyla sürücü belgesi alınıyor.

Benim fiziken hiç birşeyim yok sadece 9 yıl önceye dair bi raporum var sürekli kullanıla biilir

Ilk okul diploması ile ehliyete kayıt oldum engelli raporum var konuya girin

Ilk okul diploması ile ehliyette kayıt oldum engelli raporum var 9 yıl önceye dair sürekli kullanıla bilir kayıt sırasında proglem olmadı engelli raporun var var demediler ortaya cıkarmı engelli raporumun olduğu sonra bize söylemedin falan filan demesinler 1500 tl cöpe gider

Geçmiş olsun yeni ehliyet alacaksın galiba eski raporu kabul etmiyorlar baştan sadece heyete gireceksin 1 günde veriyorlar ehliyet raporunu bende girdim 200 lira vezneye yatırdım ehliyet alabilirsiniz diye raporda bilgin olsun

yeni ehliyet alıcam kardeşim de bir daha nie heyete giriyim ben rapordan yararlanmak istemiyorumki sıkıntı burda zaten

Benimde raporum vardı kabul etmediler sağlık kurulu raporu istediler bende girdim heyete aldım raporda ehliyet alabilir uygundur yazısı olması lazim

ehliyet alabilir diye gidip yeniden rapor almanız gerekiyor, bu sizin aldığınız engeli raporunu yeniletmek anlamında değil, sağlık kurulu raporu ve 250 TL de bir ücreti var

yani yanlışsam düzeltsin sayın arkadaşlarım ama yeniden engelli raporu çıkartmak zorunda değilsiniz

kralbaba

Sürücü belgesi almak için rapor başvurusu yaptığında "kronik bir rahatsızlığım yok" diye beyanda bulunup imza atıyorsun. Eğer sürücü belgesi almaya engel bir durum varsa ve buna aykırı beyanda bulunursan, bu suçtur. Nasıl fark edilir, fark edilirse nasıl bir cezaya maruz kalırsın, bilemiyorum

Üst Alt