Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporumda istihdam işaretsiz. Sorun olur mu?

hocam ben de dilekçemde istihdam kısmını belirtmiştim fakat personeller rapora eklemeyi unutmuşlardı bende onlara eklettirdim. Şöyleki; İstihdamı elle işaretleyip başhekime onaylattırdık. sorun ortadan kalktı.

Hocam eyvallah sağol bu bilgi için peki Çalıştırılmayacağı iş alanları: DEĞERLEDİRİLMEDİ yazıyor buna nasıl çare bulacağız.

bence şöyle olmalı, bu raporlarla sınava gireceğiz sonra inşallah atanırsak gerekli olursa bir rapor daha çıkartırız. nemli olan bi şekiilde sınava girebilmek.

Ekpss hakkında rapor ......

Merhaba ben egitim uzerine rapor cikarmistim ve surekliydi.Egitim icin alinan raporlarda çalişmayla iligili bir ibare olmadığı icin bu seferde engelli isci uzerine rapor alacagim.Bunu cikartirsam diyelim oranim % 39 olursa onceki surekli olqn.raporum iptal mi olur? Misal atamada DPT gonderemezmiyim ? Acil yardim...

Üst Alt