Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu yenilerken bütün branşların gezilmesi!?

Konular
18
Reaksiyonlar
72
ıkı yıllık engelli raporum vardı (sağ bacak dız üstünden ampute) bugün hastaneye gittim raporumu yenılemek için ama ilginç bir şekilde beni 7 dr'a görüneceksin dendi ne alaka ise anlamış değilim ve can alıcı yer ise engelli olmama rağmen sıra olarak öncelik tanımıyor kayıt açan sekreterler ve ayrıca benim sadece ortopedi bölümüne görünmem yeterli değilmi benim ne işim var kbb da genel cerrahi de dahiliye de göz de vs. her kapının önünde en az 20 kişi 7 dr'a öğlen 12 ye kadar cılabılırsem öğleden sonra da kurula çıkıcakmışım eğer Dr lar yetişmez ise bir dahaki perşembe gidip devam edecekmişim yazık şu insanlara ya sedeyede yarı ölü insanlar getirmişler kapı kapı taşıyorlar yazık o insana o insanın yakınlarına sorsalar sağlıkta çığır aştık derler birde yazıklar olsun diyecek bir şey yok...

adı üstünde raporu kurul ve heyet veriyor bu yüzden kuruldaki tüm dr ların görmesi gerekiyor.Ha normalde kurul olunca beklemiyorsunuz sıra falan direk kurul için diyip giriyorsunuz bana öyle söylediler öyle yapmıştım

@Denizcan78, normalde kurul olunca derken ne demek istediniz anlayamadım

bende benı direk kurulun karşısına çıkarırlar yada sadece ortopedi Dr na gösterirler dıye tahmin etmiştim ama öyle olmadı Hani ilk raporum olsa anlarımda yenilemede nıye böyle yaptılar anlam veremedim ben ilk raporu eskişehir tıp tan aldım ama sadece ortopedi ye göründüm ve 30 dk da işim bitmişti kayıt açtırma da dahil:))

ama bütün tedavilerim eskişehir tıp ta olmuştu ondan dolayımı öyle yaptılar bilemiyorum bu sefer bilecikten alayım Eskişehir'e gıtmıyeyım dedım bunlar geldi başıma bende kızdım çıktım gittim hastaneden

• Beğen
Reaksiyonlar: 0326
Normalde de böyle diye biliyorum hem engelli raporu hem de ehliyet için sağlık raporu aldığımda bana da bu şekilde doktor doktor gezdim.

@Alman Benim hiç öyle olmadı. Hem engelli raporu alırken, hem de sürücü raporu için sadece gerekli bölümlere gittim.

Engelli raporunu alırken sekreter sordu hangi bölümleri istersin diye. Sadece istediğim bölümlere muayene oldum. Sürücü raporu için de aile hekimi gerekli bölümlere yönlendirdi ve yine sadece o bölümlere gittim.

@berke26, maalesef kardeşim birde akıl verince suratları değişiyor. burunlarından kıl aldırmıyorlar. iki defa dedim bu işte bir yanlışlık olabilir mi Eskişehir'de böyle değildi diye oraya gidin madem diyor 🥹

%70 bipolar raporuyla kpss yi kazanırsam atanabilir miyim?
%70 çalışamaz diye duydum.eğer öyleyse sorun olur mu?

@Alman,

normalde öyle bir şey yok bu engelliye zülümdür. Ben iş yerimden nasıl her gün için izin alayım ?
Ben ehliyet için ekim de rapor alırken Aile hekimi tüm muayenelerimi yaptı sadece ortopedi için eğitim araştırma hastanesine sevk etti. Ben öyle 5-7 bölüm falan gezmedim. DR ler size gıcık kaparsa gönderiyorlar. KBB,GÖZ gibi muayeneleri zaten kendileri de yapabiliyor. Ortopedik engellinin sadece ortopedi en fazla fiziğe gitmesi gerekir.. Gözde resmi olarak problem yoksa göze gönderilmez Aile Hekimi muayene eder gerekirse gönderir.

Devlet hastaneleri böyle malesef..Sadece ortopedi olsa bile Heyete giren branşları gezmek zorunlu,bazı hastaneler inisiyatif kullanabiliyor,özellikle ünv hastaneleri tek branş yeterli diyebiliyor.

Bunlar birazda doktorlarla ilgili,heyette sorun çıkaran hekimler oluyor,inadına hastayı ben göremedim diyor olumsuz oy veriyor.

Bu camiayı çok iyi biliyorum ve sizlere hak veriyorum.. tamamen hastalara eziyet,çok üzülüyorum.

@kaybedenler kulübü..,

Ben son girdiğimde istediğim bölümlere girdim. Şehir hastanesiydi .

Bazı hastanelerde 2-3 bölüm seçilebiliyor.. diğer hekimlerin iş yoğunluğunu azaltmak için hem hastayı hem hekimi gereksiz yormuyorlar, buna da inisiyatif deniliyor.

Elbette ki Bütün hastaneler böyle olsun isteriz..ama maalesef.. ilgiyi branş olsun olmasın gezmek zorunda bırakılan hastalar var.. her bakımdan iş yoğunluğu, hastaya eziyet vesaire

@sungerbob,

Bu 20 yıldır böyle. Ama çoğu hastanede engelli önceliği var. Söyleyip beklemeden giriyorsun. Doktorda p bölümden bir sıkıntın yoksa sağlam yazıp geçiyor. Sadece asıl gereken branş muayene ediyor.

Üst Alt