Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli raporu almam önceden aldığım B sınıfı ehliyetime zarar verir mi?

nemoberk

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2009 yılında kalın bağırsak iltihabı (ülseratif kolit) ve safra yolları iltihabı (primer sklerozan kolanjit) teşhisi kondu. 2007 yılında da psikolojik (obsesif-kompulsif) tanısı kondu. 2011 yılında b sınıfı ehliyet aldım. yani hastalığım olmasına rağmen sağlık ocağından aldığım b sınıfı sürücü olur raporu ile ehliyet aldım. hastalığım iç hastalıklardan olduğu için doktor anlamadı. zaten henüz engelli raporum yoktu. 2012 yılında da 1 yıl süre ile %48 rapor almıştım. şimdi aldığım rapor sürekli ve %76. bu ehliyetim tehlike de mi acaba?

ve şimdi de A sınıfı yani motorsiklet ehliyetin almak istiyorum. internette kurula girmem gerektiği şeklinde yazılar okudum. kurula girmem gerekiyor mu? yoksa gene sağlık ocağından alabilir miyim? yani dışardan bakınca pek belli olmuyor hasta olduğum.

H sınıfı ehliyetin yoksa alabilirsin bence h oldumu motor ehliyeti alamıyosun die biliyorum

Emre1905

sitede H sınıfları B sınıfına dönüştürüldü diye haber okumuştum. normal ehliyet sistemide değişti. mesela A2 ler A sınıfı oldu filan.

Üst Alt