Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Park yerine aracımı park ettim trafik cezası geldi!

SeZeR_58

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
İyi günler.
Aracımı sivas merkezde bulunan engelli park yerine park ettim ve engelli park yeri kartımı da koydum ancak orası otobüs durağı denilerek ceza geldi. bu cezayı ödememek için ne yapmam gerekiyor. veya nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

hayır. adresime posta yolu ile gelmiş eve gelince gördüm

SeZeR_58;

Ceza makbuzundaki madde numarası ve ceza miktari ne ? 61/o maddesinden 144 tl mi yoksa 61/ e maddesinden mi ?

Valiliğe gidip iptal ettirilmesi için başvuru yapmayı dene. Olmazsa, sulh ceza mahkemesi hakimliğine bir dilekçe vermen gerek...

Engelli plakası

İyi akşamlar.
Otomobili satın alınca değişen yönetmelikle ilgili olarak amblemsiz düz plaka aldım, park yerlerinde park yeri kartı var onu kullanıyorum ancak trafikte, yolda vs. bir çok sıkıntı oluyor. Bunu sizce engelli amblemli haline çevirmeli miyim ? Evet ise nasıl çevrilebilir veya başka bir uygulama amblem vs uygulaması var mıdır ?

Aracın istediğin her yerine amblem alıp yapıştırabilirsin...

Bu arada, ceza konusunda son durum nedir? İtiraz ettin mi?

Üst Alt