Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli park yerinde park cezası yedim! Ne yapmalıyım?

mavice35

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba
engelli aracımla engelli yerine park cezası yedim. 176 lira.
Plakamda engelli işaret yok.
Ceza dün gelmiş evime.
Bu durumda ne yapılır

İl trafik şube memurluğunda engelli kardı çıkarman lazım. park ettiğin yerlerde görünen bir yerine araç içine asarsan sorun olamaz.Mak buz tarihi ie 15 gün içinde mahkemeye engelli aracı olduğunu ispat edersen cezayı ödemessin.

öncelikle kürekçi net olarak yazmış plakanda engelli işareti yok ama ruhsattta engelli aracı ibaresi geçiyormu sistem üzerinde kontrol ediliyor sorgu sisteminin kapalı olması ve fahri müfettişlerin sorgulama yapmadan ceza yazdıklarını unutmamak gerekiyor. bize düşen engelli park kartını alıp aracın ön camında görünür şekilde asmaktır kart ücretsizdir.diğer konu siz mtv ödemiyorsanız bu şartlar geçerli ama farklı bir konu ben engelliyim engelli kartım var aracımda engelli aracı olur ve engelli park yerlerine park edebilirim olursa üzülerek söylüyorum ceza kaçınılmaz olur . sulh ceza mahkemesine müracaat edin ceza iptal olur yukarıdaki şartlarda selamlar

Araç engelli aracı ve ruhsatta işli. Yarın il trafik şb müdürlüğüne gidip itiraz edicem. Bakalım prosedür nasıl işleyecek

mavice 35

Benim başıma geldi Bimere şikayet ettim il trafik şube müdürlüğü bana ceza kesilmiş cezayı ödeyeceksin diye mail attılar..Uğraşabilirsen mahkemeyle çözersin iptal edersin başka yolu yok.

Komik bi durum. Engelli park yerini işgal eden sağlamlara ceza gelmez nedense

cezayı uygulayan memura plaket verelim. Cezanın engelli aracına uygulanması trajik olmuş gerçi ama keşke tüm polis memurları bu konuya gereken hassasiyeti gösterseler ve bizler de mağdur olmasak...
mavice35, umarım bürokrasi ile çok uğraşmadan bu sorunu çözebilirsin.

Bunlar engelli düşmanı. Aile hekiminden B sınıfı için sürücü olabilir raporum olmasına rağmen polis bana ortopediden de rapor getirirsen ehliyetini yenileriz dedi.

Üst Alt