Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli park yeri kartı almanın şartı nedir?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba..
%44 engelli raporum var .H sınıfı ehliyetim yok. B Sınıfı ehliyetim var. Arabamda özel tertibat yok.Plaka normal .Engelli park kartı alabilirmiyim alırsam nerden alırım tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim....

Engelli araçlarına veriyorlar sen alamazsın

Trafik subelerden aliniyor ama ruhsatta engelli ibaresi olana veriyorlar.

Son düzenleme:
merhaba..
%44 engelli raporum var .H sınıfı ehliyetim yok. B Sınıfı ehliyetim var. Arabamda özel tertibat yok.Plaka normal .Engelli park kartı alabilirmiyim alırsam nerden alırım tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim....[/QUOTkardesim yeni çıkan resmi gazete yanlış değilsem değiştirildi yüzde 40 üstü herkez engelli park kartı alabilir diye değiştirdiler diye biliyorum

Engelli plaka durumu kalktı artık sadece ruhsatta engelli ibaresi var engelli araçlarda normal plaka kullanılıyor engelli ibaresi yok plakada

peki bana verirler mi nasıl olacak bu durum yoksa pazartesi emniyete gidip sormak mı lazım ???

Kardeşim trafiğe git elinde engelli kimlik kartı olsun bir tanede fotoğraf götür durumu şöyle onlar bilgi versin

Evet engelli plakalari geçen yıldan kalktı biliyorum
Ama bu çocuğun ruhsatinda engelli ibaresi yok H sınıfı ehliyeti de yok
nasıl olacakki

Engelli park yerleri arabadan zorlanarak inebilen(genellikle tekerlekli sandalye kullanan engelliler) engellilere özel bir park yeridir. Önüne gelen ben engelliyim deyip park edince biz mağdur oluyoruz. Adam şeker hastası engelli yerine park edebilme özgürlüğü var. Saçmalığa bak, benim yerimi sapa sağlam adam işgal ediyor. Oysa ki normal bir yere park etsede olur fakat ben oraya park edemem ama anlayana tabi. Hoş anlayanı bu ülkede henüz görmesemde..

Üst Alt