Sayın Arkadaşlar,
İlgili birimlere gönderilmek üzere bir metin hazırladım. Önerisi düzeltmesi olan varsa lütfen yardım etsin..
Sayın Yetkili,
Bizler işletme fakültesi mezunu olup pedagojik formasyonu olan muhasebe ve pazarlama öğretmenleriyiz. Engelli öğretmen alımlarında puan üstünlüğüne göre atanmamız gerekirken 2.Kontenjan olarak değerlendirildiğimiz için başvurumuz dikkate dahi alınmıyor. 50-60 lı puanla atama yapılıyor bizler 100 puan dahi almış olsak atanamıyoruz. Bu haksız bir durum. Sınavlar herkesin eşit şartlarda yarıştığı ortamlardır. 2015 Aralık engelli öğretmen atamasında Sayın Milli Eğitim Bakanımız tüm engelli öğretmen başvurularının atanacağını duyurmasına rağmen bizlerin başvurusu dikkate alınmadığından atama yapılmadı. Diğer branşlarda norm fazlası olduğu halde yine de atanıyor. Muhasebe öğretmen adaylarına neden dışlanıyor. Atamada puan sıralaması esas değil mi?
Aynı durumların ileri ki atamalarda da yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını, bizlere de kontenjan açılması, engelli kişilere atamada da engel çıkarılmamasını için gerekli işlemlerin yapılmasını talep etmekteyiz.