Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurun isteği dışında görev yeri değiştirilebilir mi?

Penthe

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Sozlesmeli Engelli ogretmenim. Okulum ikiye ayrildi ve hangi okulda olacagim kadro durumuna gore belirlenecekmis oncelik kadrolulara verilecek. Kadrolular eski okulu tercih edecektir ve ben de eski okulumda kalmak istiyorum. Bunu kullanma hakkim var mi? “engelli memurun isteği dışında görev yeri değiştirilemez”.

merhaba hocam, okuluna yada ilçe mem'e dilekçe verip eski okulunda kalmayı talep edebilirsin. büyük ihtimalle elleri bağlanacaktır. isteğiniz dışında görev yeriniz değiştirilemez ve resen atamadan da muafsınız. engelli raporunuzu mebbise işlettirmediyseniz onu da hemen yapın. resen atama olmadan da dilekçenizi verip takip edin.
büyük ihtimalle kalırsınız

Mebbise islettirdim
mudurum cok anlayisli yardimci oluyor cok zaten o yuzden gitmek istemiyorum. O zaman mudurumle konusmam yeterli olacaktir. Hakkimi ogrenmek istemistim tesekkur ederim.

Atamaya iliskin yonetmeligin maddesini yazip gerekce gostererek dilekcemi yazip okula verdim. Baska bir sey yapmama gerek var midir?

Yer degistirmeye olacak yanlis olmus

Üst Alt