Bunu acik bayan kapalı bayan diye ayırmak cok yanlış bizde gozluklu erkek kel erkek yakisikli cirkin diye mi ayiralim bu mudur dogru olan yanlis bende kapalı bayanim denilenlerin hicbirini yapmıyorum acimak gibi Allah im korusun yada şükür gibi .. karakter kalp meselesi bu.. kiminle karsilasirsam karsilasayim engelli yada engelsiz karsimdaki kötü hissetmesin diye selam verir gözlerimi yere indirir yere bakarak öyle gecer giderm .. bana da hic acir gozle bakan olmadı kimle konusursam konusayim sempatik yapimdan dolayı herkes e sevdiririm kendimi işitme engelli oldugumu soyledigimde de oy kuzum canım imtihan hepimizin imtihanı farklı dyor herkesin sıkıntısı var gibi moral bozmayacak yorum yapip konuyu kapatip sonra muhabbete geciyoruz moral bozanla şükür Allahim koru diyenle karsilasmadim muayene sırası beklerken de neler görüyoruz bi kisinin bile böyle dediğini duymadım yanımda yada uzakta..
Birinde de ayagimi incittim topallayarak gidip gelmek zorunda kaldim bi hafta o zaman bile engelli sanan olmuştur muhakkak ama o gözle bakani aciyani görmedim aksine yardim edecek iyi kalpli insanlar bile tanidim.. sonuc olarak karakter meselesi tamamen acik kapali kel gözlüklü meselesi değil ..
Birinde de ayagimi incittim topallayarak gidip gelmek zorunda kaldim bi hafta o zaman bile engelli sanan olmuştur muhakkak ama o gözle bakani aciyani görmedim aksine yardim edecek iyi kalpli insanlar bile tanidim.. sonuc olarak karakter meselesi tamamen acik kapali kel gözlüklü meselesi değil ..