Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli hizmetliye memur kadrosu verilecekmiş

nacar96

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelli hizmetli ye memur kadrosu verilecek diye söylentiler dolaşıyor aslı astarı varmı

Sizin atamanız hizmetli kadrosuna yapılır ama hizmetli işi yapmazsınız kadronuz ve maaşınız hizmetli kadrosu ve maaşı olur sağlık durumunuza göre iş verilir devlette hepsi bu öteki türlü adam hizmetli olacak memur olarak atanacak haksızlık olur Lise mezunu olup ta memur alan devlet kurumları var ama hizmetli olarak atama yapılırsa ilk atamanız sonrası için görevde yükselme sınavları açılıyor ona girip memur olma şansı var

2016 ekpss ye girmiştim zaten o zaman bir memurluk kadrosunu seçeceğiz

Durum Şu. Yardımcı hizmetler kadrosunda çalışan şehit yakınları ve gazilerden lise mezunu olanlar memur kadrosuna geçiriliyor şu anda. Memur sendikası da bunu emsal göstererek engelli yardımcı hizmetler kadrosunda olanların da memur kadrosuna geçirilmesini devletten istedi. Şimdilik bir gelişme yok. yakın zamanda da beklemeyin. Çünkü şehit yakınları ve gaziler için olan mevzu 5 yıldır üstünde çalışılan bir durumdu.

bizde memurluktan şeflige mi yükseliriz acaba :)

bu yönde bir beklenti var ama hükümet adım atarmı orası muamma

Arkadaşlar yönetmelik gereği bir ayrıcalığımız yok. Hizmetli yada memur olarak atandıktan sonra görevde yükselme sınavına girip başarılı olan sınıf değiştirir. Söylediğiniz gibi bu sadece söylenti olur.Sınav açıldığında çalışıp yüksek puan almak gerekli sınıf değiştirmek için.

Kendi kurumunda beklemekte zor olabiliyor kurum içi yükselme bazen 3 yılda bi yapılıyor ama bir hizmetli 2-3 yıl boyunca amirinin dediğini yapmak zorunda buda bazen zor oluyor keşke hizmetli kadrosunda çalışan engelli arkadaşlarımızın memur olarak geçirilme şansı olsa..

Toplu sözleşmelerde yetkili sendikanın böyle bi teklifi var diye duymuştum. Ama bu gerçekleşinceye kadar ben görevde yükselme sınavına girer kazanırım inşallah :)

Üst Alt