Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli b ehliyeti aldım. Özel donanım şartı da var. ÖTV’siz araç alabilir miyim?

Ben MS.hastasiyim engelli raporum süreğen kronik.yuzde 45.normal ehliyetimi engelli b ye cevirdim.il sağlık müdürlüğünden engelli ehliyeti alirkek bazı kodlarda verdiler bunlar 47....64.....102.....78.....bu kodlarla indirimli araba alabilirmiyim

Vergi indirimi ile emekli kişi ötv indirimi ile araç almak için kurula girdiğinde aldığı oran vergi indiriminden emekli olurken aldığı orandan düşük çıktığında nasıl bir işleme tabi olur. Şu an emeklilik prosedüründe değişim var Baltazar formülü kalktı ama bu kişi Baltazar formülü kullanarak emekli olmuştu. Ötv indirimi için alınan raporda hala Baltazar formülü kullanıyor ?

@kimyager0529,

Evet %8 üle almıştım,ortopedik engelimle..2015 yılında ama şu an ehlüyet yenileme işlemlerğnde kafam çorba gibi oldu ve randevum yarın

Üst Alt