Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araçları için park kart nereden alınıyor. Hangi işlemleri yapmak lazım?

Cod

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar, İstanbul'da ötv muafiyetinden yararlarak aldığım aracımın plakasında engelli logosu olmadan teslim edildi. Sorduğumda ise artık logolu plakaların olmadığını söylediler. Ruhatta benzer ibare bulunmakta fakat engelli aracını ruhsat dışında nasıl gösterebiliriz(Park alanları, park yasakları için vb. konular). Park kart denen bi kart sayesinde bunlardan faydalanabilceğimizi belirtmişlerdi bu olay ilk gün yüzüne çıktığında. Acaba nerden alabiliriz ne evraklar gerekmekte bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirmelerini rica ediyorum.

Dostum İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğüne,2 fotoğraf raporun yada varsa Başbakanlık Özürlü kimlik kartınla gidip ben PARK KART almak istiyorum dediğinde 5 dk sürmüyor veriliyor sana

merhaba

ruhsatta 3 dereceye kadar yakınları kullanır ibaresi varmı ?

bu konuda forumlarda benim bildiği 2 ayrı konu başlığı var ve oralarda sorunun çok detaylı cevapları da mevcut.

ben yenı aldım ıkı fotograf h sınıfı ehlıyet fotokopısdı kımlık fotokopısı herhangı bır trfık denetleme mudurlugunden alınıyor ben zaytınburnda ambalrlarda kı trafık denetleme ş.b mudurlugunden aldım

[FONT=Times New Roman]TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE[/FONT]
[FONT=Times New Roman] BURSA[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Adıma kayıtlı olan ………… tescil plakalı ………….. marka aracıma “ÖZÜRLÜLER İÇİN PARK KARTI” düzenlenmesi hususunu arz ederim.[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]…./…../2012[/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]EKLER:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]1-Araç Ruhsat Fotokopisi[/FONT]
[FONT=Times New Roman]2-Sürücü Belgesi Fotokopisi[/FONT]
[FONT=Times New Roman]3-Kimlik Fotokopisi[/FONT]
[FONT=Times New Roman]4-Sağlık Raporu Fotokopisi[/FONT]
[FONT=Times New Roman]5-2 adet vesikalık fotoğraf[/FONT]
[FONT=Times New Roman]ADRES:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]TEL :[/FONT]
[FONT=Times New Roman]GSM :[/FONT]

Cevaplarınız için teşekkürler. Ruhsatı detaylı bir şekilde inceledim fakat 3.derece yakınların kullnabileceğine dair bir ibareye rastlamadım. Engelim sol ayağımda olduğu için aracım tertibatsız bildiğim kadarıyla 3.dereceye kadar akrabalarım kullanabiliyor ama ruhsatta böyle bişey yok.

Cod;

Aracınızda tertibat olmadığı için herhangi bir kısıtlama yok, aracınızı herkes kullanabilir

Üst Alt