Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracımın plakasını türkiye.gov.tr'den sorgulattığımda..?

BeyCan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba 02/12/2014 de engelli indiriminden yararlanıp araç adık.Engelli aracımın plakasını türkiye.Gov.tr den sorgulattığımda aşşağıdaki tablo ile karşılaşıyorum. normal mi? Yoksa gidip RIHTIM Vergi Dairesine dosya numarasını sorgulatmalı mıyım? AKİL VASITALAR VERGİ DAİRESİ aldıkdan 1 gün sonra işlem koymuş fakan ,Aldıkdan 4 ay sonra RIHTIM Vergi Dairesinin Hacizli yazması ilginç geldi.

Hak mahrumiyeti Makam/Kurum Tarih Dosya no
HACİZLİ(H) RIHTIM Vergi Dairesi 16/04/2015 201504.................
DİĞER(D) NAKİL VASITALAR VERGİ DAİRESİ MÜD. 03/12/2014 BİLA

BeyCan

Aracı nasıl aldınız banka kredisi ile mi peşin mi? veya adınıza başka bir kurumdan birimden icra takibi var mı? bunlara cevabınız hayır ise bir yanlışlık var, ilgili vergi dairesine gidip durumu düzeltiniz.

Eminevim vasıtası ile aldık fakat emin evim bizle ilgili değil diyor.

Vergi Dairesine borcun var demekki,eminevim haciz koymaz koysa bile rehin koyar,bence dosya numarasıyla bağlı olduğun vergi dairesine sor,araba elinden gitmesin kardeş.

Kardeş 5 yıl satamıyorsun ya. Onun için olmasın. Benim aklıma gelen en mantıklı açıklama bu.

Üst Alt