Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracımın borç sorgulamasını yapıyorum. 'Böyle bir araç yok' diyor..?

Konular
41
Reaksiyonlar
16
engelli aracımın borç sorgulamasını netten yapmaya çalıştım. trafiğe kayıtlı böyle bir araç yok diyor. problem ne olabilir?

Tescil tarihini ve plakayı düzgün girdiğinizden eminmisiniz?.. Birde borç sorgulamalarında trafik cezalarını da göstermiyor belki sistemsel birşeydir..

tabi ki doğru girdim. hatta11870 i bile aradım. böyle bir araç yok dedi çıkan bey. anlayamadım walla:confused:

plakanı ver yardımcı olalım diyorum yazmaya korkuyorsun sen plakanı yazınca biz burda senin aracınımı satacağız al benim aracımın plakası 33 YA 066 ne yapabilirsin bakalım zeki diye sana denir

bir korkun yoksa aracının plakasını yazda ...........

gelir idaresi başkanlığının sitesinden (internet vergi dairesi-motorlu araç sorgulaması ve kredi kartı ile ödeme kısmından) bir de deneyin.
arkadaşın "e devlet şifren var mı?" diye sormasında amaç sanırım "bu şifren varsa bir de oradan dene" demek içindi. beni ilgilendirmez ama sanırım aranızda bir yanlış anlaşılma oldu.
kolay gelsin.

Asabiyete gerek yok arkadaşlar lütfen!!

Maki,
Gülnarlımısın. :)

İkinci bahar,
Araç bilgilerini yazar iken dikkat edin, alt kısımdaki açıklamaları iyi okuyun sorunsuz şekilde gireceksiniz sisteme...

sıfır plakalarda plakalar vergi dairesinde kaydı gözükmediği için plakanız yok diyeuyarı verir vergi dairesine kaydı yapılması gerekiyor.nokta

evet arkadaşlar ben gülnarlıyım ismimde mehmet aki (maki kısaltma)gerginliğe tabiki gerek yok sadece durhasan arkadaşımızda bende plakanı yazarsan yardımcı olabiliriz diye düşündüm ben 15 yıllık memurum plaka yazmanın sakıncasını daha anlayamadım ruhsatta yazan tescil tarihi ile e devlette yazan aynı aracın tescil tarihi bazen tutmaz vergi dairesinden ceza sorgulamasında alifatih 1958 arkadaşımızın dediği yoldan gidilerek e devlet de kayıtlı tescil tarihi girilerek denemek gerekli yinede çıkmazsa tescil şubeye şahsen müracaat etmek gerekli herkese selamlar

tşşkrler bilgiler için ..hafta başı kendim halledicem sanırım.nette böyle bir araç yok diyor.

Üst Alt