Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracımı ticari taksi olarak kullanabilir miyim?

halim_066

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Engelli arabami ticari taksi olarak kullanabilirmiyim böyle birşey varmı

Taksi kullanmak için özel T plaka almanız gerekmektedir. Bu plakayı almakta oldukça pahalıdır aracın pek önemli olacağını sanmıyorum ama belli de olmaz Türkiye'de yaşıyoruz her an her şey olabilir

bence korsan taksicilik yap benim tanıdığım çok kişiler var korsan taksicilik yapan kişiler.

Bizim bölgede ucuz plakalar Yozgat'ta yaşıyorum ben ama engelli arabayi ticari taksi olarak plakayı değiştirip oluyormu devlet izin veriyormu varmı böyle birşey bunu nerden öğrenebilirim

engelli araçları ötv indirimi olduğu için sanmıyorum ticari taksi için plaka vermezler galiba,ama sen yinede iyi araştır.

sanırım 2022 alıyorsun.ticari faaliyetin olursa kesilmezmi maaşın..

2022 yi kestiler arabam olduğu için işsizim sağlık güvencemde yok en kolay iş benim için ticari taksi büyük ihtimal de engelli aracına böyle bir uygulama olduğunu zannetmiyorum

senin engelli aracın hususi olarak geçer lakin taksi yapmaya kalkıştığın an ruhsatın ticariye dönecek ticari araçlarda vergi indirimi varsa sorun yok ama yoksa taksi işini unut

Haklisin en iyisi ugrasmamak başka işlere bakacağım artik :)

Üst Alt