Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracımı ailemin kullanması için..?

umranoz

Aracında özel donaıım var mı? Donanımı taktırırken aracın standart donanımında bir eksiltme yapılmış mıydı?

Evet, henüz emniyet bu konuda bir uygulamaya geçmiş değil.

En son formda bir arkadas islemleri yapmisti bizde ondan belge bekliyoruz fakat yayinlamadi

donamında eksiltme yok, mevcut tertibat ile engelli olmayan birinin de kullanabileceğine dair makina mühendisleri odasına rapor tutturdum. trafikde ona istinaden yapacaklarını söylediler, fakat sadece bir kişinin ismini yazıp ruhsata işleyeceklermiş.

trafik ankaradan uygulama talimatı bekliyoruz diyerek işlem yapmadı. yönetmelikte geçen kurum kuruluşlar kimdir hangisine ne görev düşüyor onlar netleşince işlemlerinizi yaparsınız diyerek geri gönderdi.

Gelismeleri paylasirsan zeviniriz tesekurler

arkadaşlar ben bimer e yazdım bimerden gelen cevapta kanun cıktı gerekli düzenlemeler icin yönetmelikler ilgili kuruluşlara en kısa zamanda gönderilecek denilmişti.yani kanun var ama nasıl olacagını bilmedigi icin trafik tescil dekiler yardımcı olamaz lar bence en kısa zamanda yönetmelik hal olursa eminim hepimiz icin daha kolay olacaktır.....

Bu konuda henüz hiç kimse ne yapacağını bilmiyor. Umarım yönetmelikte önü açılan kullanım hakları bu süreçte kırpılmaz.

OturanBoğa

vay beee ne hale geldik :) yönetmeliği uygulamak için yönetmelik bekliyoruz :) hatta hatta yönetmelğin verdiğini uygulamayla alınacağından korkuyoruz !!!! işte bu yüzden hukuk engellinin eli , gözü , kulağı , ayağı dır kıssaca engellinin eksik olan kısmını tamamlar . kimsenin acımasına yada insiyatifine kalmamak için hukukun gukuk yapılmasına engelliler olarak en başta karşı olmalıyız . arkadaşlar emniyetin uygulamayı başlatması için herhangi bir ek yazıya ihtiyacı yok . bir tane delikanlı amir çıkıp onay verecek o kadar . adamlar onay vermeye korkuyorlar . bellerindeki silah bile yüreklerindeki korkuya çaresiz . hiç kimsenin ne yapacağını bilmemesi gibi bir durum yok yazıyı okuyan ne yapacağını bilir lakin korkudan okuduklarını bile anlamıyorlar

oranı %90 ve altında olan özel tertibatlı otomobilleri artık eşlerde kullanabilecek mi?

işte bu habere çok sevindim... işten güçten hiç bunları takip edemiyordum... çok teşekkür ederim...

umranoz

linke tıklandığında içeriğe ulaşılamıyor malesef..bende merakla bu belgeyı beklıyordum ama açılmadı malesef

Evet likte cikmiyor umran lutfen yardimci olurmusunuz

Üst Alt