Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracıma sürücü eklemek istiyorum..?

ErayErdal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babamın üzerine Engelli aracımız var sadece ablamın kullanım yetkisi var kendi adımı da ekletmek istiyorum nereye başvurmam gerekir acaba bilgisi olan var mı acaba

hep bu suistimaller yüzünden zaten ötv indirimi iyice kısıtlandı. %90 olanların çocukları torunları ismini yazdırıp kullanıyor.

katılıyorum. engellilerden cok yakınları faydalanıyor bu ÖTV muhabbetinden.

@Polmiks,
Yüzde 90 engelli insan kendisi kullanamaz zaten çocukları kullanacak devlet üç isim yazdırabilirsiniz diyor vatandaşta devletin verdiği imkandan faydalanıyor senin sıkıntın ne

@ErayErdal,
Torunu sanki dedesi için mi kullanıyor. Gezmek tozmak için kullanıyorsunuz. Bence araçta ruhsat sahibi olmadan kullanılmaması gerek. Böylece suşstimal edemezler

@ErayErdal,

Bana hikaye anlatma deden için değil kendi keyfin için kullanıyorsun. Devlet artık 3 kişi demiyor. Sizin gibiler yüzünden bizler kısıtlanıyoruz. Suistimal yapan sen ve senin zihniyetindekiler.

Üst Alt