Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli aracı kiraya verilir mi?

ahmet199191

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar. ben siteye yeni üye oldum. Bir sorum olacak.
uzaktan bir akrabamızın bir özürlü arabası var ve kendilerinin maddi durumları pek iyi olmadığı için araçlarını başkalarına kiraya vermek istiyorlar. Böyle birşey mümkünmüdür. Kiraladığı kişiler aracı kullandığı taktirde sıkıntı çıkarmı araca el koyarlarmı.
Umarım sorumu anlaşılır anlatmışımdır.
Teşekkürler..

Üzerinde özel donanım bulunan aracu sadece özel donanımlı araç kullanmaya uygun H sınıfı sürücü belgesi olan kişiler kullanabilir. Yani bu kişilere kiralanabilir. Ama H sınıfı sürücü belgesi olmayan kişilerin kullanması da o kişilere kiralanması da mümkün değil.

yakalanmadığı sürece mümkün :D polis yakalarsa çok çok kötü olur

anladım teşekkürler :) ama sitenizde okuduğum kadarıyla yurt içinde alınan arabanın 3. derece akrabaya kadar kullanabilir sınırlaması yok. Böylece aracı başkası kullansa sıkıntı neden çıksın?

bura türkiye kardeş sıkıntılı olanın arabası var millet evine ekmek götüremiyo ozaman herkes engeli üzerine arba alıp kiraya versin ne güzel memleket olmadı birde devlet benzininide koysun daha fazla gelir elde edersiniz

ben oyle renta car kurarım ,işede gıtmeye gerek yok ver arabayı kıraya gelsın paralar ..

Üst Alt