Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli araç aparatını ruhsata işletmek için ne yapmalıyım?

karamaske22

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar araç aldım fakat aparatı henüz rutsata işletmedim bunun için ne yapmam gerek ve şuan yakalanırsam bu şekil ceza ne kadar yazıyorlar bilgisi olan varmı ehliyetimde özel tertibatlı yazıyor

Aracın tertibatlı şekilde projesi çizilecek ve araç o şekilde muayeneye girecek. O şekilde işleteceksin kardeş.
İstanbulda olan arkadaşlar çizimi nerelerden yaptırabilirsin yardımcı olurlar. İzmirde olsan ben yardımcı olurdum

Acil yardım arkadaşlar

Arkadaşlar ehliyetim var ama özel tertibatlı araç kullanabilir raporu çıkartmam gerekiyormuş tertibatı işletebilmem için bunun için nereye gitmem gerek aile hekimimi yoksa hastanelerin sağlık kurulunamı acil yardıcmı olurmu sunuz bana bilgisi olanlar

Aracınıza tertibat kody ekletmek için öncelikle varsa mevcut ehliyetinizi değiştirerek il sağlık müdürlüğü komisyonunca ilgili tertibat kodlarının ehliyetinize işlenmesini sağlayın, aksi takdirde o aracı kullanamazsınız. Daha sonra komisyon ne tür tertibat kodu yazmışsa o tertibata proje çizdirir taktırırsınız, ruhsata işletip tesbit muayenesi yaptırırsınız.

Raporunuz yoksa veya raporunuzda "özel tertibatlı araç kullanabilir" ibaresi yoksa trafik tescili yapmaz.. Hiç proje çizimi ve bu projenin onay işlemlerine başlamayın; boşu boşuna para vermiş olursunuz..

Nasıl yani şuan elimde h sınıfı ehliyetim var aile hekimine gittim orası beni ortapediye yönlendirdi ortapedi ne yapıcagını bilmiyor yani açıkçası şuan tertibat üzerinde yakalanırsam baya ceza yiycem gibi başlıca neler yapmam gerek onu bi tarif edermisiniz lütfen

YA SADECE EHLİYET ALIRKEN VERİLEN RAPOR VAR ELİMDE ONDADA H SINIFI EHLİYET ALABİLİR YAZIYOR BAŞKADA BİRŞEY YOK NE YAPICAM

Arkadaşlar aparatımı araca işletmem lazım nasıl bir yol izlemeliyim

Slm arkadaşlar aracıma aparatımı işletmem lazım nasıl yol izlemeliyim önce muayne sonramı trafik nasıl yapıcam bir yardımcı olursanız sevinirim ???

karamaske22

Kardeşim git bi vergi dairesiyle görüş proje çizdir ruhsata işlet bu durumda trafik durdurursa ehliyetine veya arabaya el koyar

Ufukalp arkadaş açıklamış ne güzel ne yapacağını

Üst Alt