Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli açığımız yok engelli almayacağız!

Ata_Türk

Üye
Konular
62
Reaksiyonlar
5
"Engelli açığımız yok engelli almayacağız"

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın;
Hükümlü istihdam edip etmeme konusunda serbest olduklarını ifade eden Aydın, engelli istihdamından ise kaçınmadıklarını, geçmişte bu konuda açık olabileceğini ama 2013'ten itibaren açıkları bulunmadığını kaydetti.

Engelliler Sitesi - Ziraat: 'Engelli açığımız yok engelli almayacağız'

Aman bu açıklana devlet tarafından yapılmasında binlerce kardeşimizin umudu devlette bu konu hakkında yorum yapacak olursak eğer 2013 den beri açıkları yoksa kimse bişey demez ama varsa büyük haksızlık yapıyorlar

engelli açığımız yok denip kesip atılamaz engellilere istihdam sağlanmalıdır öyle yada böyle

Ziraat Bankası Genel Müdürünü şiddetle kınıyorum.İnşallah diğer kamu kurumları onları örnek almazlar..

Engelli olunca açık kalmıyor tabi bunlar böyle işte!

"Açık olarak diye bilirim ki tanıdığım bir belediye de X partisinden olmadığın sürece belediye kadrosuna girip çalışamazsın. diye açık açık diyorlar."

ek olarak buraya yazmak istedim.

Bütün bankalar böyle maalesef yok yaş sınırıymış yok il merkezinde mülakat olacakmış hep kestirip atıyorlar işleri. Kendimden örnek vermem gerekirse Akbank bana iş teklifi yolladı ama şartları görünce direk reddettim seçmesini. Çünkü tek hatam 1985 doğumlu olmam çünkü şartları 1987 ve sonrası doğumlu olmak ve mülakat için il merkezinde gitmekmiş. Son olarak masal anlatıyorlar

Üst Alt