Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En son kim yazar

Boşver bütün seminerler daraltıcı dır buraya yaz daha eğlenceli 😀

Ek dersi nasıl alacağız😂 30sn de bir tıklamamın her videonun sonunda test çözmemiz gerekiyor

Adamlar geliştirmişler😂

Anladım hocam

Kahve olsa da içsek

Son düzenleme:
2016 meb hizmetli kadrosundan atandım 4 ay Balıkesir Edremit t de çift öğretimi bir ilkokulun tek hademesi olarak 4 ay sonra istifa ettim daha sonra cömü eğitime gitim sosbilgiler öğretmenliğine mezun oldum 2022 ekpss girdim bu sefer öğretmen olarak Balıkesir meb 2023 de atandım ama meb göreve başlatmadı bixim atama mahkemeye gitti idare red verdi istinaf red verdi hiçbir yasal gerekçe olmadan yıllarca emek harcayıp hak ettiğim atama. Şimdi dosya anayasa mahkemesi bireysel başvuru ile orda

Ben de evde 😀

Hocam anayasa mahkemesinden gelecek karar yine red olursa Avrupa insan hakları mahkemesine başvur. Çünkü senin devlet kazanmana rağmen çalışma hakkını elinden almış. Avrupa insan hakları mahkemesinin yaptırım gücü var hocam. İşte ben yüksek lisansta şu anda hep bunları görüyorum.

Öyle yapcam ömrüm yeterse aym den 3 yıldan önce çıkmaz diyorlar

Yani senin Türkiye'deki bütün yolları denemiş olman gerekiyor. Zaten en üstü anayasa mahkemesi ondan çıkacak kararı göre de AiHMne başvurursun yani biraz sancılı bir süreç olur ama geriye dönük tazminat da alabilirsin.

Valla ben aylarca kendime gelemedim

Şu an bile devletin bana 3 milyar borçu var

@poyraz., hocam çok fazla başvuru var hem anayasa mahkemesinde hem de Avrupa insan hakları mahkemesinde çok fazla başvuru olduğu için yetişemiyorlar. Çok fazla hak ihlalleri var maalesef.

Üst Alt