Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En düşük engelli memur maaaş ne kadardır?

EFSANE_52

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba ,
ekpssden memur veya hizmetli olarak atanırsak en düşük devlet memuru maaşı ne olur.

Eğitim düzeyi de fark ediyordur heralde

kimse bilemez çünkü eğitim düzeyi, kadro derecesi, kesintiler ve çalıştığım kurumlardan ücret konusunda fark göstermektedir ;)

Son düzenleme:
Ben şu an memurum sgk da benim maaşım bu

İstanbul tazminatı falanda var mı acaba istanbul'da ikamet edenler için?
Bilen var mı?

Ben de İstanbuldayım ama onun ne olduğunu bile bilmiyorum nasıl yani İstanbul tazminatı
Tazminat işten çıkarmalarda vs değil mi ?
İlle ne farkı var?

Ben şu an memurum sgk da benim maaşım bu

Ne mezunusunuz ve kaç yıldır çalışıyorsunuz?
İyi bir maaşmış Allah daha çok arttırsın ve bize de baksın :) aminnn

MEB da çalışıyorum ön lisans mezunu 6 ay önce 3. atama ile işe başladım kesintiler dahil 2 bine yaklaşık ücret alıyorum ...

İstanbul tazminatı çalışırken veriliyor malum diğer illere göre İstanbul daha pahalı olduğu için İstabul'da çalışan personele yardım anlamında verilen para.Çok bişey değil zaten ama akmasada damlar.

Bekar memur 1920 1950 civarı
Hizmetli bekar 1800 civarı maaş alırsın
Evli eşi çalışmayan 164,31 ekle
Çocuk 6 yaş küçük 39,5 ekle
çocuk 6 yaş büyük 19,25 ekle

slm caner .bende teknikerim.atanırsam kaç lira alacağımı merak ediyordum.şuanda vergi indiriminden yararlanarak emekli olduğum maaşım 1100 tl.net eline geçen 2 bin tl mi?

Arkadaşlar lütfen kafadan atmayalım meb de maaş yapan birisi olarak (şimdi yapmıyorum)
Maaş da en önemli etkenler
1-Evli bekar
2-Evli ise çocuk sayısı 6 yaş altına ayrı 6 yaş üstüne ayrı hesaplanır.
3-Evli ise eş çalışıyor mu çalışmıyor mu?
4-Vergi indirim hakkı var mı?
5-Derece kademe ??
Önemli etkenlerdir.
Diyelim ki şuan ki alım ile Aralık ayında işe başlayan (vergi indirim hakkını eklemiyorum)
Lise mezunu Hizmetli 12/3 den başlar
Bekar: 1,927.03 TL
Evli eşi çalışmayan 1 çocuklu : 2,156.64 TL (6 yaş üstü)
Evli eşi çalışan 1 çocuklu : 1,961.32 TL

GİH (Memur)
Bekar:2,076.00 TL
Evli eşi çalışmayan 1 çocuklu: 2,305.61 TL(6 yaş üstü)
Evli eşi çalışan 1 çocuklu : 2,110.28 TL

6 yaş üstü her çocuk için 20.77 TL & 6yaş altı her çocuk için 41.54 TL ekleyebilirsiniz ayrıca vergi indirim hakkınızda yansır. Bu maaş verileri Aralık/2015 için geçerlidir. Ocak 2016 da değişir.
ayten35,
Teknisyenim tekniker maaşı 3000 civarındadır. Kurumumuzda mevcut arkadaşlar vardır. 25 yıllık..

Merhaba,

Özel sektörde çalışıyorum maaşım 2500 tl ..
24 nisanda ekpss ye gireceğim lisanstan memur olursak en düşük maaş nedir acaba duruma göre sınava girmeyeceğim en azından yerime biri atanır kazanacağımda garanti değilde o yönde bi düşüncem var. saygılar

vhki lisans maaş 2362 tl vergi indirimi 3. dereceden nisanda kesinti olmazs sendika parasıyla 2432 fln yatar. temmuzda %4 zam var temmuzda ham maaş 2425 tl falan olur.

Sınava girin bence .Kendinizi denersiniz puana bakarsınız.Olmadı tercih yapmazsınız olur biter.
Emekliliği düşünmüyorsanız , başka şehire de gitmekte sıkıntınız yoksa devlet memurluğu güvencesi olan bir iş.

özcan ıyı maaşmış 2500 eger bekarsan devletın sana vereceyı hızmetlı olarak 2150 memur ıse 2250

bu maaşın yanında özel sektörde olmayan iş garantisi de veriyor.

Arkadaşlar karayollarında veya tersanede çalışan engelli maaşı ne kadar bilgisi olan varmı

arkadasım özelde o parayı alıyorsan emekli maasın iyi olur memur olma derim sen bilirsin

İstanbul Tazminatı diye bir ödeme kalemi yok doğuda hizmet verenlere doğu görevi tazminatı var oda her devlet memurunu kapsamıyor zaten

Arkadaşlar merhaba ben yeni hizmetli kadrosundan atandım nasıl veri arşivlemeye ve memuruyete geçebilirim bilgilerinizi sunarsanız sevinirim.BİRDE MAAŞIM NE KADAR OLUR LİSE MEZUNUYUM ÖN LİSANS DA BU SENE BİTECEK EVLİYİM...

Üst Alt