Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliyim. EKPSS'ye girip memur olarak çalışabilir miyim?

Buzzzzz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

2014 kasım ayında kalp krizi geçirdim. 2 adet stent takıldı. Devlet hastanesinden %60 engelli raporum var ve özel sektörde sgk lı çalıştığımdan devletten vergi indirimi alarak emeklilik şartlarını doldurduğum için yaşlılığa bağlı erken emekliye ayrıldım (malülen değil)
yaşım 40 sorum şudur

2016 ekpss girerek calışmaya devam etmek istiyorum mümkü nmüdür.
Raporum süreklidir ve ağır iş efor gerektiren işlerde çalışamaz yazısı var...? Yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

bence olmuyor çünkü engellilerin devlet memurluğuna alınmasına dair yönetmeliğe bakın orda yazıyo olması lazım..

mümkündür tabi ama emekli maaşından vaz geçmen lazım

Arkadaşlar teşekkürler. Fakat kafama takılan şu izmit ssk müdürlüğü malülen emekli olsaydın calışamazdın. Senden istenen 18 yıl sende 20 yıl sigortalısın dedi 4090 gün prim istenirken 6330 günün var dediler ve yaşlılığa bağlı erken emekliye ayırdılar. Çalışabilirsin dediler... Kesin ve net bir bilgiye ulaşabilirsem ekpss ye girmek istiyorum... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

35 yaş sınırı yok mu atamalarda ben mi yanlış biliyorum?

Emekliler atanamaz engelli de yas siniri yoktur

Emekli kesinlikle memur olamaz yas siniri da kpss de de yok b gurubunda engellide zaten yok emekli olmadigi surece atanabilir emekli isen bitti emeklisin olmaz yonetmelikte de yazar emekli olmaz

yaş sınırı yok emekliler memur olamaz.
lütfen yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar

Teşekkürler arkadaşlar ilginiz verdiğiniz bilgiler için özel sektöre yönelmem gerekiyor anladığım kadarıyla engelli kadrosunda çalışabilirim sanırım... Hepinize saygılarımı sunuyorum...

çok güzel bir soru sormuşsun. Bence de ulaştığın sonuç doğru. 2012 de yapılan ilk iki atamada emekli olanlar tekrar kadro şansı buldular fakat 3. atama ve sonrası 2014 de yapılan atamalarda emekliler ayrım yapılmaksızın yeni kadrolara atanamadılar. net bir bilgi okuduğumuz kadar var. malulen emeklilikten vazgeçsen bile atanamıyosun sonucuna ulaşmıştım ben. normal emeklide olsan yok.
özel sektörde çalış iki maaş al. sgdp oranını da baya düşürdü devlet o da bir avantaj. aslında üstüne para vermesi lazım katma değer ürettiğin için. hakkında hayırlısı.

tsrahman arkadaşım teşekkürler ilgi alakanız için cevap ve yorum yapıp beni aydınlatan bilgilendiren tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyorum... Herşey gönlünüzce olsun inşallah...

daha önce forumda aldığım emekli maaşımı sgk'ya dilekçe vererek durdurdum,
şu an memur olarak çalışıyorum diyen bir kaç mesaj gördüm.

Yani bir netlik yok ortada?

aşağıdaki linkte muharrem gök isimli bir arkadaş şöyle yazmış: Ben 2012 mayıs ayında erken yaşlılıktan emekli oldum. 2012 eylül de milli eğitimde göreve başladım. emekli maaşım işe başladığım gün itibarıyla kesildi.

http://www.engelliler.biz/forum/ozu...ri-kesilmeden-kamuda-memur-olabilir-mi-2.html

Üst Alt