Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için ilk derece mahkemesini kazandım. İstinaf sürecini beklemek gerekir mi?

REKLİ

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
vergi indiri için mahkemeyi kazandım yalnız bir üst mahkemeye istinas mahkemesine gitdi hala bekliyorum emeklilim geldi geçiyo mahkeme kararı ile emekli olabilirmiyim üst mahkemeyi beklemeden erken emekli olabilirmiyim mahkeme kararı ile

REKLİ

Bunca zaman beklemişken bütün o süreci heba etmek bence doğru olmaz. Mahkeme sonucunu beklemezseniz geçen sürede biriken maaşı kaybedersiniz...

ama ben emklilik için hiç başvuru yapmadım ssk demezmi bana sen bize gelip muracat yapmadın biz nerden bilelim senin emeklilin gecdini geriye dönük emekliligimin ödenmesini nasıl alacam

REKLİ

Eğer hiç emeklilik başvurusu yapılmamışsa, emeklilik diye de bir şey olmaz zaten. Eğer şartlar tamamsa, her şeyden bağımsız olarak emekliliğe başvurun o zaman.

Emeklilik

Mahkemeyi kazandım temizden gelen dosyanın Danıştay onadı fakat gelirler idaresi karar düzeltme gitti Danıştay kararını bu kararla emekli olabilirmiyim

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun, mahkeme dava konusunu mümkünse biraz açabilirmisin.

Mahkemeyi kazandım temize gitti Danıştay onadı Danıştay'ın kararını bozmak için karar düzeltmeye gidecek tekrar danistayA

Şu an danistAykarari var elimde onama

Diğer şartlar tamam yedi bin günüm var 1999ilk giris

Şu an kazandım yani

Senin vergi indiriminle nasil bi sorun vardi ....anlatirmisin ne olduda mahkemeye basvurdun

Mahkemeyi kazandım temize gitti Danıştay onadı kazandıma dai

Anladik kazandin.....neden mahkeme basvurdun ne oldu bi anlat anlayalim..

Vergi indirimine başvuru yaptım oranını düşürürduler kısaca bende mahkemeye verdim kazandım temize gitti Danıştaya Danıştay'da mahkemenin kararını onadı şu an itibarı ile yalnız gelirler idaresi karar düzeltmeye gitti yAni Danıştay'ın kararını bozmak istiyor işi uzatiyolar zaten 8 seneden beri üzüyor karar düzeltmeyi beklemeden emeklilik başvurusu yapabilirmiyim emekli olabilirmiyim

REKLİ

Tüm mahkeme süreci tamamlanmadan emeklilik olmaz. Olur ve sonra karar bozulursa, bu sefer her şey sarpa sarar

REKLİ. Hastalıklarınız neydi kac puan düşürdüler mahkeme sonrası raporunuza tekrar bakacaklarmı bunları yazarsanız aynı hastalıktan puan inmiş kişiye yardımcı olursunuz

Üst Alt