Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için hastaneden nasıl rapor alırım?

murat4444

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
sa arkadaşlar

ben ist deyim engelli kimlii için hastaneden nasıl randevu alabilirim istanbul samatya eitim araştırmadan almak istiyom bi yardım cı ola bilirseniz

Randevu Alin rapor çıkartmak için gereği yapılır

murat4444 Hastaneye gidip ne için rapor istediğinizi söylediğiniz zaman hastaneler genelde şu gün gelin deyip randevu veriyor. Ekstra telefonla vs alınmıyor diye biliyorum. Farklı bi hastaneye başvurun isterseniz

ben randevu alamıyom alabilsem olacakta nasıl alacam sağlık kurulundan randevu

gideceksin oraya söyleyeceksin onlar belirledikleri gün sana geldiyecekler

telefon numarasını bul internet sitesinden ara

Emeklilik için nasıl bir rapor almalıyım?

sa arkadaşlar

ben engelli kimliği için hastaneye başvurdum ordan neiçin rapor istiyosun dediler kimlik için dedim vergi indirimi için birde sosyal yardımlar için dedim

şimdi sorum şu aldığım rapor yüzde 40kı geçerseengelli emekliliği için vergi indirimi alıp başvuru yapabilirmiyim şuanda sürekli işgöremez maaşı alıyom orda raporum yüzde 52 çıkmıştı

pirimim 5394 21 senelikte sigortam var raporum yeterli derecede çıkarsa izlemem gereken yol nedir yardımcı olabilirseniz sev
inirim

Üst Alt