Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik dilekçemi verdim. Evrak takibinde ne zaman görebilirim?

s.yücel

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ben 26,12,2012, çarşamba emeklilik dilekçesi verdim.kaç gün sonra sgk evrak takibinde görebilirim.şu an hiç bir bilgi gözükmüyor.yoksa bir terslikmi var.

emeklilik dilekçeni verdiğin gün ne zaman ise tam bir ay süre zarfında adresinize maaşınızı çekebilirsiniz diye bir posta almadıysanız tekrar sigorta müdürlüğüne müracaat edebiliyorsunuz.

işte evrak takibine daha ya düşmemiş,yada bir terslik var 26 sında verdim şu an 4 gün oldu

şunu merak ediyorum.evrak takibinde kaç gün sonra görebilirim.

Kardeş babamın ki 2 ay sürdü senin ki 1 ay sürer sen şahsen telefonla evrakı takip et derim bir de kemeri sık maaş ne zaman bağlanır ne zaman çekersin bilemem

Gürkan teşekkür,ama ben sadece şunu öğrenmek istiyorum.dilekçeyi verdiğin zaman sgk evrak takibine düşmüyormu.oradan herkez takip ediyormuş.benim ki 4 gün olduğu içinmi oraya düşmedi.

15 günü bulur kardeşim gözükür sıkıntılı beklemeli bir süreç sonu güüzel olur inşalah

s.yücel;

Devletim şifresi al ordan takip et günlerini emekliliğini ne işlem yapıldığı hepsi yazıyor günü gelince maaşını herşeyi öğreniyorsun.:rolleyes:

Devletim şifresinde işlemde olduğunu görmen lazım en azından?

devletim şifresi dediğin.türkiyr gov.tr.....sorgulama......beyan taahut.....sonuç,,,bu kimlik no ile ..bir işlem yoktur..yazısı çıkıyor.

Selam ozaman daha işleme bile koymadılar emeklilik takip kısmına bak bilgisayardan işleme yapıldığı an hemen görüyosun zaten.yoğunsa 15günüde geçer ama maaşındilekçeyi verdiğin günden itibaren çalışmaya başlar . önemli olan günlerin dolmuş vermişin darısı başka arkadaşlarında başına türkiyede artık yeni nesilin emekli olması çok zorlaştı.

SGK sıhhıye taşınmış,bugun beni yeni binaya yönlendirdiler.uzun uğraş sonunda katlara ancak çıkabildim.memura durumu anlattım,yeni sistemde çalışıyorlarmış biraz uzun sürer gibi geldi,,masasında bir sürü dosya benim dosyam da hazır ama ne zaman bakılır allah bilir.

1 ay sonra gözüküyor benimde 1 ayda sisteme geçti daha çok yeni evraklar zaten 2 haftayya yakın ulaşıyor nerden gittiği önemli değil bu süreç çok geç yani aksilik yok bekliceksiniz

Yonsa sizinki hemen evrak takibine düşmüş.09,01,2013 evrak tarihi yazıyor..Arkadaşlar beni yanlış anlıyorsunuz...BEN EMEKLİLİK İÇİN BEKLERİM..Ben 2 haftayı geçmesine rağmen evrağı ne sgk evrak takibinden ,nede türkiye gov dan göremiyorum.Emeklilik isterse 2 ayda bağlansın.Ben verdiğim dilekçe ne durumda neyi bekliyor..örnek emeklilik servisi 2 de ,,bunu göremiyorum,sıkıntı bu,,sağolun yardımcı oluyorsunuz 30 gün 2 ay sürür diyorsunuz.sürsün bu sıkıntı değil..kısaca ben evrak takibindeki bütün adreslere bakmama rağmen,8ay daki dilekçe çıkıyor emeklilik dilekçesi çıkmıyor.

kardeş evrak takip no yazılmıyor.sgk evrak takibe giriyorsun,,,,,,t.c yazıyorsun,,,,2012 yada 2013 diyorsun,,,,verdiğin bütün evraklar çıkıyor.evrak no ile soruşturulan bir yer varmı.

Ad SERDAR Soyad YÜCEL Doğum Tarihi 1972-06-20 Sicil No 06,,,,,,,,,59 Aylık Başlangıç Tarihi 01.01.2013 Durum Kodu - Aylık Bağlama Oranı 60.00 Göstergesi 9475 Hisse Oranı 1/1 Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör Özel Aylık Tutarı TL Birikmiş Aylık Tutarı 0 TL Ek Ödeme Tutarı TL Kesinti Tutarı TL Banka Banka Şube Aylık Tutarı Arkadaşlar türkite gov .da böyle yazıyor,emekliliğim kabul edilmişmi oluyor.maaş felan filan hiç bir şet yazmıyor.

çok acele ediyorsun yazılır kardeş bizde yaşadık bunları işin tamam emeklisin işte hayırlı olsun

Selamlar bekle biraz arkadaşım maaşın bağlanmış oranıda gelir sonra çok acele etme şuan yeni zamlarda ekleniyor yukarda arkadaş şaka yapmış sana sende diyorsun nereye müracaat edecem artık beklicen maaşın şuan çalışıyor bekle oranınıda birkaçgün sonra yazarlar .

Başar teşekkür ederim,aslında şaka yapılacak durumda değilim yarın gidip soracaktım,,izin bile almıştım.tekrar teşekkür ederim. ayrıca o arkadaşa da yardımından dolayı teşekkür ederim.

Emekli olunan kurum...ssk
emeklilik başlangıcı....01,01,2013
işe başlama ....20,03 1993
yatırılan pirim ...75,000
toplam gün ...3970 gün + 450 ask
aylık yat pirim ...asg ücret
bağlanan aylık ....717 tl

Hayırlı olsun.

Maaş bana düşük geldi. 800'e yakın bir aylık olmalıydı. Acaba primler içinde bağkur var mıydı?

Üst Alt