Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumun reddedilmesi üzerine CİMER'e yazdım!?

depecmode07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Selamlar cimere yazdım engelli emeklilik basvuruma red verildi diye itiraz verdim yine red geldi dedim cevap olarak ankara yüksek sağlık kuruluna gönderilmiş itirazim cimerden sizce ne olur duzeltilirmi emekliligimi verirlermi busefer

64 oranım olduğu halde sol böbreğimi kaybettim kanserden birde fmf hastalığım var iki sine toplam da 64 oran aldığım halde sadece bobregimden dolayı 40 aldım onkoloji bölümünden fmf e de 20 küsür yani adamlar neye göre red veriyor sasirilacak durum arkadaşlar yaaa

Selamlar bende aynı yolun yolcusuyum gibi. Doğuştan sağ böbrek yok, 2 kulakta işitme kaybı. Biri askeri hastane olmak üzere 4 devlet hastanesinden rapor var, SGK yine Tıp fakültesine nefroloji için takip verdi. Yani neden böbreğimin olmadığına inanmak istemiyorlar anlamadım. Ben daha ret gelmeden 6 aydır beni uğraştırdıkları için CİMER'e önden başvurumu yapmıştım. Ha birşey olacağını sanmıyorum, bugüne CİMER'e farklı konularla ilgili 10'dan fazla başvurum var, hiçbirine çözüm bulmadı. Sadece bana yasa gönderiyor o kadar. Muhtemelen yine yasa yollar sonuç olarak.

benimkisine cevap deyilde yüksek sağlık kuruluna göndermiş cimer tekrar raporumun değerlendirilmesi için

Üst Alt