Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumda kocatepe sgim 50 gündür işlem yapmıyor!?

castello

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

bağkurluyum bir çok hastalıktan dolayı sgk ya başvurarak malulen yada erken emeklilik için hasteneye sevk aldım 3 aylık bir uğraşıdan sonra hastalık tespitlerim yapıldı heyete çıkdım
sakatlıklar için oran verilmedi hastene dediki biz sgk ya gönderiyoruz orası size bilgi verecek dendi
buraya kadar her şey normal fakat 15.03.2016 tarihinden beri ankara kocatepe sgim evrakla alakalı işlem yapmıyor bu kadar süre beklemesi normal midir acaba

5510 28/5 rapor sonucu hakkında yardım lütfen

Herkese merhaba bağkurluyum erken yaşlılık emekliliği için başvuru yaptım hasteneye durum bildiiri raporu almak için sevk edildim.Rahatsızlıklarım restip edilip sgk ya bildirldi ama herhangi bir puanlama yapılmadı.aradan 3 ay geçdi,kden sonra tarafıma sgk dan 28/5 maddesine göre sgk bana yüzde 24 oran vermiş ama hangi hastalığa ne oran vermiş belli değil.Netice olarak red kararı çıkdı.Bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerek bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

castello

Hastanenin verdiği rapor düşükse, il sağlık müdürlüğü'ne gidip itiraz ederek başka hastaneye sevk alabilirsiniz.

Ya da öncesinde bağkur'un kararına karşı itiraz edebilir, yeniden değerlendirme isteyebilirsiniz.

@OturanBoğa 2015 in Başlarında abi başımdan şöyle bir olay
geçti dur anlatayım Arkadaşlara.

Ben de 3. Defa hastaneden
malülen emeklilik için rapor almıştım.
Baktım üniversite hastahanesinin yazdığı Hastalığın karşılığı yüzdesel olarak %50

(yani oran %60 un altında olduğu için bu raporla emekli olamayacağımı bilerek)

istanbul il sağlık Müdürlüğünde itiraz etmek istedim.
Görevliler malülen emeklilik için aldığın rapora burda itiraz edemezsin dediler.

Bende oradan ayrıldım.

AYDINYAVUZ kardeşim, bende daha önce Maluliyet için başvurdum, Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğ. Ar. Hastanesinde heyete girdim. SGK Sağlık Kurulu % 58 içgücü kaybı verdi ve emekli olamadım. İtiraz ettim, hiçbir işlem yapmadı SGK.. Fakat Mayıs ayı başında beni çağırıp tekrar Hastaneye sevk ettiler. Bugün itibariyle dosya Süreyyapaşa da bulunan İstanbul Bölge Sağlık Kurulunda. Bekliyorum ama bu defa % 60 ın üstünde İşgücü kaybı verecekler. Hastanedeki heyette kurul başkanı söyledi bu defa emekli olursun dedi. Oran ne çıkarsa çıksın hemen Üst kurula itiraz edip, peşinden de Mahkemeye başvuracağım. Çünkü SGK nın hakkından mahkemeler geliyor.

Üst Alt